Elimde kullanmadığım 30 Haziran'a dek aktif; 150 harca - 150 hediye Adwords Kupon Kodu mevcut.
Tanıtım yazısı karşılığında verilecektir.


AdWords'te 150TL harcayın ve 150TL tutarında ücretsiz AdWords kredisi kazanın.* Şu kupon kodunu kullanın:


Tanıtım Yazısı Koşulları:


  • News kayıtlı çöp olmayan haber sitesi

  • Link dofollow çıkışlı ve süresiz kalacak.

  • DA - PA değeri yüksek (+25)

  • 3 link çıkışlı minimum 250 kelime olacak

  • Haber konseptinde hazırlanacak içerik ana sayfa ve manşetten yayınlanacak. Sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.



Yukarıdaki şartları taşıyan siteniz varsa Adwords kuponunu ihtiyacı olana gönderebilirim.

Birden fazla sitesi olan varsa öncelik verilecektir.

NOT: Alacak kişi özel mesajla yukarıdaki şartları yazarak, altına kabul ettiğini belirtmek durumunda. Link herhangi bir nedenle siteden kaldırıldığında şikayet başlığı açma hakkım saklı kalacaktır. Tanıtım yazısı siteye eklendiğinde ve sosyal ağlarda paylaşıldığında kod tarafınıza gönderilir.

Konuyla ilgisi olmayanlar lütfen mesaj yazmasınlar. Ücretli satış durumu olmadığı için ticaret bölümüne değil buraya ekliyorum. Moderatör uygun görmezse kaldırabilir.


Bu teklifin hüküm ve koşulları:
Aşağıdaki şartlarda "AdWords", hangisinin daha uygun olduğuna göre, AdWords veya AdWords Express anlamına gelebilir.
1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi [Ülke adı]’de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.
2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 30 Haziran 2016 tarihine kadar girmeniz gerekir. Bu tekliften yararlanmak için, ilk reklam gösteriminizin ilk AdWords hesabınızdan gerçekleştiği andan itibaren 14 gün içerisinde promosyon kodunuzu girmeniz gerekmektedir.
3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Reklam vermeye başlayın! Promosyon kuponunun girilmesinden sonraki 31 günler günde gerçekleşen vergiler hariç reklam harcama tutarının 150TL kısmına kadarı hediye kredi olarak kullanılabilecek.
4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.
5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.
6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.
7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınız AdWords tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.


Konuya yorum yazan herkes, yukarıdaki şartları taşıdığını kabul etmiş sayılır. Eğer şartları taşımadan alım yapar ve kod aktif hale gelmezse yazı sitede klmaya devam eder. Aksi halde şikayet konusu açılır.