-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
GOOGLE SEO
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır adwords hesabı kullanıyorum. Yeni bir şirket için yeni bir adwords hesabı açmak istedim hesabı açtım gerekli ayarlamaları yaptım sabah uyandığımda hesabı açtım ve O muhteşem yazıyı gördüm :mad: "" Hesabınız askıya alındı - Reklamcılık politikalarımız ciddi veya tekrarlanan şekilde ihlal edildiği için AdWords hesabınızı askıya almak zorunda kaldık. "" :mad::mad:
Bazı arkadaşlarımda son 2 ayda açtıkları hesaplarda hemen askıya alındı. Yeni açanların hepsi nerdeyse askıya alınıyor. Nerde hata yapıyoruz arakadaşlar ney eksik bi türlü bulamıyorum. Bende " Yanlış Beyan " güvenilir olmayan davranış. diyor hiç bir bilgim yanlış değil herşeyim doğru ama itiraz da ettiğim halde yeni açtığım hesap halen askıda.
Sektör reklam içeriği nedir diye soracak olursanız : Yalnızca Arama Reklamı: Telefon Numarası reklamı, uçak bileti çağrı merkezi adına reklam veriyoruz.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar veya tavsiye verecek arkadaşları bekliyorum ücretli veya ücretsiz bu konuda yardım edecek arkadaşlar konudan yada pm den ulaşabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dün yeni bir hesap açtım hiçbir sorun yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
GOOGLE SEO
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sektör neydi hocam sanırım bizim sektöre özel bişey çünkü bu sektördeki iki arkadaşımda aynı dertten müzdarip
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Vallaha daha bir hafta önce açtım hiçbir zorluk çekmedim fosur fosur reklamlarım yayınlanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
GOOGLE SEO
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne güzel hocam maşşallah :) biz napacağız bilmiyorum :(
Pluto
Google Partner Ajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Müşteri kimlik numaranızı özel mesajla gönderin, hesabınıza erişim sağlayıp, sorunun tam olarak neden kaynaklandığına bakalım.
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben hayatımda ilk kez açtım askıya alındı işte kullanmaya başlayınca. Sonra kimlik vs gönderdim askı kalktı bir şey olmadı yani :) Maile bakın askıya alınınca doğrulamak için belgeler istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT Technology
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet Sekorle Alakalı ıletısıme gecersen yardımcı olurum..