lostyazilim
tr.link

Yeni reklam verdim tecrübelerinizi bekliyorum

7 Mesajlar 1.041 Okunma
lstbozum
tr.link

Engin1709 Engin1709 Öneri Ajandam Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 85 / 121
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar adwordsten reklam verdim tbm'yi otomatik seçmiştim, adwords 50 kuruş olarak belirlemiş. Deneme için günlülk 2 tl seçmiştim 5 tıkta günlük limiitim dolmuş haliyle.

Bugün 0.10 tl yaptım bi arkadaşın önerisinden yola çıakrak ama hala doğru kullandığımı düşünmüyorum.

Adwors kulanan tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Kaç anahtar kelime uygundur? (ben baya ekledim çünkü), tbm kaç olmalı, dikkat etmem gereken yerler vs. yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum

https://www.oneriajandam.com/
wmaraci
reklam

zAkcan zAkcan Çok yakında :) Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WEB Developer
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 13 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba google reklam verdirmek istiyorsanız uygun fiyatlara veriyorum elimde bütçeli hesap var dilerseniz ordan verebiliriz.
Skypeden iletişime geçin lütfen.

Skype; live:zakcan1925
Mail; zakcan1925@hotmail.com

• Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 85 / 121
  • Ticaret 1, (%100)
zAkcan bütçeli hesabım var hocam, sadece tecrübeli arkadaşlardan birkaç tüyo almak istiyorum. Teşekkürler

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)
Takipteyim
eka

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

MrDijital MrDijital WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 11 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar adwordsten reklam verdim tbm'yi otomatik seçmiştim, adwords 50 kuruş olarak belirlemiş. Deneme için günlülk 2 tl seçmiştim 5 tıkta günlük limiitim dolmuş haliyle.

Bugün 0.10 tl yaptım bi arkadaşın önerisinden yola çıakrak ama hala doğru kullandığımı düşünmüyorum.

Adwors kulanan tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Kaç anahtar kelime uygundur? (ben baya ekledim çünkü), tbm kaç olmalı, dikkat etmem gereken yerler vs. yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum

1. Şimdi sektörünüzü bilmiyorum ama anahtar kelimelerinizin rekabet gücünü ve tahmini tbm öğrenmek için google kelime aracını kullanmanız iyi olur! Bu araç ile birçok temel bilgiyi elde edersiniz. Örnek:

2. Anahtar kelimelerin 10-15 civarında olması kafidir. Bütçeniz ve satış karlılığınıza göre kelimeleri spesifikleştirin/genelleştirin! Anahtar kelimelerinizin kalite puanları yükseldikçe gösterim ve tıklama oranınız artar, TBM düşer (üst limit belirleyip, tbm serberst bıraktı iseniz). Bu yüzden kalite puanı mantığını anlamaya ve yükseltmeye çalışın. Şu yazı size yardımcı olacaktır. ([B]Google Adwords Çalışma Mantığı ve Kalite Puanı[/B])

3. Performansı düşük anahtar kelimeleri pasife alın (silmeyin, bilgi hazinedir!) ve yerine yenilerini ekleyin. Anahtar kelime seçimi ile ilgili benzer seçimleri olan bir yazı var, faydalı olacaktır. [B]Anahtar Kelime Seçim Kriterleri[/B]

4. Muhakkak negatif anahtar kelimelerinizi ekleyin. Görüntülü Reklam için seçili bazı kategorilerdeki (cinsel içerikli siteler..vb) sitelerde reklam yapmayın.!

5. En iyi performans göstereren anahtar kelimeleri google adwords reklam kredi ile yapın (bedava veriyor) ardından kendi paranız ile işe girişebilirsiniz.

Site ve sektör analiz edilmeden kısaca bunları diyebilirim.
Nisan

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.dijilopedi.com
DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI

• Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 85 / 121
  • Ticaret 1, (%100)
MrDijital sağolun hocam çok faydalı oldu benim için elinize sağlık

Nisan Nisan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Turizmci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 37 / 39
  • Ticaret 5, (%100)
@MrDijital, 5 dakikada Adwords'u özetlemişsiniz. Teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al