lostyazilim
tr.link

Your AdWords Account Is Suspended :(

2 Mesajlar 1.014 Okunma
acebozum
tr.link

turksu turksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
AdWords hesap (müşteri kimliği 6588951572) ya bağlı bir hesabın ödeme etkinliğinin şüpheli davranışları tespit ettik. Yetkisiz faaliyeti önlemek için, AdWords hesaplarını askıya ve çalışan reklamlarınızı durdu. Bu süspansiyon sizin bu hesapta reklamlar ve herhangi bir ilgili hesapları artık çalıştırmak anlamına gelir ve yeni bir AdWords hesabı açmak mümkün olmayacaktır.

ödemeleri kartla yapıyodum dayımın kartıyla odeme yapmıstım ben dayıma haber vermeden adam iptal ettirince kıl olmuslar -60 tl bakiyeye dusmustu sonra odeme yaptım borclu kalmamak icin mail attım hesabı aktif edin diye bana oyle bi mail geldi . sanırım hesap tarihe gomuldu. peki benim icerideki + bakiyem ne olacak ?
banlanma hesabımı kapsıyor yoksa şahısı mı yani ben ahmet adına degilde mehmet adına hesap acıp hesabıma para yukleyip reklam versem aynı domaine bisey olurmu? reklamı aktif ederlermi yoksa domain banlandıgı icin yine banlanırmı hesap.
şuan ajans kanalıyla reklam veriyorum ama kendi reklamımı kendim vermek istiyorum neden ajansınkini kabul ediyorlar aynı domain olmasına ragmen cozum nedir :)

elektronikssl
webimgo

stckhlm stckhlm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Fraud Analyst
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 13, (%100)
Direk domaine yönelik bir banlama yapacaklarını sanmıyorum. Ama kendine ait olmayan bir kartla yatırdığın ve o harcamaya da bankadan itiraz edildiğin için kendi adına bir daha hesap açtıracaklarına ihtimal vermiyorum. Aynı ip, bilgisayar vs. bir şekilde eski hesapla yeni hesabın bağlantısını buldukları an yeni hesabı da kapatacaklardır. İçeride kalan bakiyenin iadesi için talepte bulunabilirsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al