-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar 3 aydır felan after effects kullanıyorum after da mesela bi resim yukledik ona efek verdik fakat ben resmi begenmedim efekti bozmadan resmi değiştirmek istiyorum veya bir kutunun içine video koydum ordan videoyu kaldırdım başka video koydum o kutu ile olan beraber haraketini nasıl yaparım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. İkinci örneğimi anlatamadım ama inşallah anlamışınızdır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
patron
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
üstteki effects panelinden eklediğiniz efektleri "shift + mouse" ile seçin. ctrl + c yapın hocam. sonra yeni resmin efekt paneline girip ctrl + v yapın. bu şekilde yapıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otamatik olarak mesala başka birisi kullanacak yaptığım videoyu o resmi silecek başka resim koyacak ama efek kalacak silinmeden oyle olabilirmi daha önce indirdiğim templateslerde resmi siliyordum ama efek kalıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kompozisyona efekti jygulayim precompose ederek taslak halinde teslim edin. Photoshoptaki mockup ve smart objects mantigidir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam peki arkada resim, siyah renk vs. efekt olamasını istemiyorum sadece transparan bir görüntü ve bana lazım olan yazıyı görüntü veya video şeklinde almak istiyorum ne yapmam gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Çıktıyı png dosyası olarak veya alpha matte olarak alman lazım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com