-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
kodlama dersleri için ise maksimum 5-6 saniyelik teknoloji alt tabanlı seslerle free sunulmuş olan trailer tavsiyemdir.
Sizin verdiğiniz linkten baktım.
http://www.youtube.com/watch?v=StPjhqxckJQ
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Bunun için Twich efekti kullanmayı bilmeniz gerekiyor yalnız :). Bana özel mesaj atın ben size kaynak sağlayayım yada bu yazdığımı beğenin hocam eve dönünce sağlam bir kaynak belirteyim herkes yararlansın :).
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bipixel adlı üyeden alıntı
Bunun için Twich efekti kullanmayı bilmeniz gerekiyor yalnız :). Bana özel mesaj atın ben size kaynak sağlayayım yada bu yazdığımı beğenin hocam eve dönünce sağlam bir kaynak belirteyim herkes yararlansın :).
Dosyayı indirip bakmadım ama free dağıtılan template içerisinde Twitch veremezler, warez'e girer; öyleyse konuyu kapatalım veya kendinizi yormayın, "andrew kramer twitch" gibi anahtar kelimelerle binlerce video bulabilir arkadaş ;)
İnceleme için:
https://www.videocopilot.net/products/twitch/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Evet haklısınız fakat, verdiğiniz template içerisinde Twitch efekti bulunuyor :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Efektin bulunduğunu ısrarla belirtmiş olmanıza şaşkınım, evet var; olmadığını da belirtmedim. Kullanmak isteyen arkadaşa tercihimi sundum, Twitch paketini elde etmek, kullanmak onun seçimi.
Not: Israrınız üzerine taslak dosyasını indirdim, baktım, Twitch paketine sahip olduğum için sorunsuz önizleyebildim, ancak refere edilen 10 adet Twitch bağlantısı mevcut, ve template içerisinde verilmiyor. Kullanmak isterseniz bilginiz olsun, kolay gelsin.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler yorum için videoda gösterdiğimi kullanacağım, bende videocoplot.com'dan indirdim sitenin ücretsiz olarak verdiklerinden birini
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Efektin bulunduğunu ısrarla belirtmiş olmanıza şaşkınım, evet var; olmadığını da belirtmedim. Kullanmak isteyen arkadaşa tercihimi sundum, Twitch paketini elde etmek, kullanmak onun seçimi.
Not: Israrınız üzerine taslak dosyasını indirdim, baktım, Twitch paketine sahip olduğum için sorunsuz önizleyebildim, ancak refere edilen 10 adet Twitch bağlantısı mevcut, ve template içerisinde verilmiyor. Kullanmak isterseniz bilginiz olsun, kolay gelsin.
Evet kusura bakmayın hocam efekt içerisinde bulunmuyormuş. Bende de olduğu için varmış gibi geldi. Tekrar kusuruma bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bipixel adlı üyeden alıntı
Evet kusura bakmayın hocam efekt içerisinde bulunmuyormuş. Bende de olduğu için varmış gibi geldi. Tekrar kusuruma bakmayın.
Estağfurullah ne kusuru, zaten konuyla sahibinden daha fazla ilgilendik seçim yapsın üzerinde görüşelim :)