-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam örnek videonun tamamını izlediniz mi ? öyle amatörce degil profesyonelce hazırlanan bir video
bugraogus
<?xml version="1.0" encod
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşlem basit sana ne nazım biliyor musun listeliyorum
1.) Video Çekme Programı
2.) ses kaydı programı
3.)İntro Yapma Bunu nasıl yapılır bende bilmiyorum
4.)Video Düzenleme
5.)Telefon işlemi basit Ses kısma ile kapatma tuşuna aynı anda bas fotoğraf çeker sonra onları Photoshop ile düzenleme yapa bilirsin örnek başka bir telefon üzerine montaj yapabilirsin yada ayrı bir fotoğraf makinesi ile cep telefonu elinde iken çekip sonra fotoğraf düzenleyicisi ile düzenler sonra video düzenleyicisi ile fotoğrafları aktarabilirsin
================================
1.)Bandicam ile video çekebilirsin
2.)ses kaydı araştırma yap zira Bn de bilmiyorum ama iyi bir program ile ses kaydı sonra dan yapıp video ekleyebilirsin hem böylece daha iyi çünkü bir metin hazırlayıp onu okuyarak kaydettiğin de muazzam bir ses kaydı Yapa bilirsin
3.)intro içinde bildiğim kadarıyla Sony vegas veya Cinema 4D iyi ama sen yine araştırma yap
4.)Dediğim gibi Photoshop veya fotoğraf düzenleme onu da bilmiyorum kusura bakma hangisi daha iyi
5.)Video içinde wondershare filmora gayet iyi ama Sony vegas ile de düzenleme Yapılabilir galiba kullanmadığım için birşey diyemem bunlar sayesinde iyi bir video yapabilirsiniz nakil Bilgisayarın işletim sistemi iyi ve mükemmel olmak zorunda yoksa kasa bilir son olarak sen yinede sana söylediğim ilk listeye göre program araştır bak sonuçta programları sen kullanacaksın onun için de anladığın veya kullanabileceğin program olsun çünkü bazı programlar çok karışık olabilir sonra zorlala bilirsin kullanım sırasında
Not=( kusura bakma yazı uzun oldu ama bunlar nazım tabiki Benim tecrübe ve bilgime göre eyer söylediklerime karşı itirazı yanlış diyen varsa söylebilir zira benm bu konularda pek az tecrübem var