-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar bi projem var. Mesela bir kisi dusunun kuzey kutubunda. Her yer kar la dolu bembeyaz. Arkada bi kutup ayisi onunde ben . Ayi bana yaklasiyo ben gorur gormez kaciyorum. Bunun videosunu nasil duzenleyebilirim hangi programlarla. Bunun gibi yani video yapmak istiyorum.
Mesela tsunami dusunun. Buyuk bi tsuami geliyo ben boguluyorum tum arka plandaki evler suya boguluyor. Bunu nasil yapabiliriz?? Hangi programlari onerirsinuz ve ornek video varmi nasil yapacagima dair.
otry
oguzkocak.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik ve Video Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu söylediğin şeyleri yapabilmek için bir kaç programı aynı anda kullanman gerekir. Greenbox çekimler yapman gerekir. 3Ds max, after effetcs, premier pro programlarını bir arada kullanarak yapılabilir. Greenbox çekimleri ve bahsettiğin tsunami veya kutup çekimlerinin açılarının birbiriyle eş olması gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Videographer / Motion Designer
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kuzey kutbuna gidip gerçek bir ayının size saldırmasını ya da İstanbul'da bir sahile gidip gerçek tusunamiyi beklerseniz, gerçekleştirebilme süreniz daha kısa olur. Şöyle söyleyeyim, ortalama bir VFX şirketine gitseniz size bu 2 sahne için saniyesine 1.000 USD+ fiyat verirler. Kendim öğrenirim diyorsanız da şimdi başlarsanız ve her gün çalışırsanız, 1 sene sonra ortaya bir şeyler çıkartabilirsiniz. Yukarıda arkadaşın bahsettiği yazılımlara ek olarak Bouju ve Nuke'da öğrenmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**