5 Touch, zaman karşı mücadele ederek ekrandaki tüm kareleri doldurmaya çalışacağınız bir Android bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun mantık üzerine kurulu. Oyundaki amacınız ise 25 adet ufak kareden oluşan oyun alanındaki tüm kareleri kırmızı yapabilmek. Fakat bunu yapmak biraz zor. Çünkü dokunduğunuz her kare sağ, sol, alt ve üstteki kareleri de etkileyerek kırmızıya çeviriyor. Bu nedenle dokunacağınız noktaları çok iyi düşünerek seçmeniz gerekiyor.



50 farklı bölümü bulunan oyunda tüm bölümleri bitirmek için biraz çabalamanız gerek. Bir çırpıda bitirebileceğiniz bir oyun olmadığını düşündüğüm 5 Touch, düşünerek beyin jimnastiği yaparken aynı zamanda eğlenmenizi sağlıyor. Oyun alanındaki tüm kareleri kırmızı yapmaya çalışacağınız oyun özellikle vakit öldürmek yada boş vakitlerinizi değerlendirmek için kullanabileceğiniz mükemmel bir oyun.



Modern tasarım ve grafikleri ile oynarken sıkılmamanızı sağlayan 5 Touch içerisinde tüm bilmeniz gerekenler ekranın üst kısmında bulunan kısımda yazıyor. Bölüm sayısı, geçirilen zaman ve hamle sayınız gibi bilgileri içeren bölüme bakarak istediklerinizi görebiliyorsunuz. Oyunda tüm kareleri kırmızıya çevirmek dışında en kısa sürede yapabilmek de dikkat etmeniz gerekenler arasında. Bunun dışında en az hamle sayısı da önemli. Bu detaylar oyundaki başarınızı belirlemektedir. Eğlenceli bir bulmaca ve mantık oyunu oynamak istiyorsanız, 5 Touch'ı Android telefon ve tabletlerinize kesinlikle indirmenizi tavsiye ederim.

İndirmek için : 5 Touch - Android Apps on Google Play