-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar,
Androidde yeniyim,
Genel olarak internetten bağımsız uygulamalar konusunda bilgi sahibi oldum fakat,
yapmaya çalışacağım bir uygulamanın verilerinin(resim, yazı vs.) internet üzerinden erişilmesini sağlamak istiyorum. Ve ayrıca bu verilerde düzenleme yapmak yenilerini eklemek için bir admin paneli yapmak istiyorum.
Yani örnek olarak açıklamam gerekirse, hepsiburada uygulamasını düşünürsek yeni bir ürünü ben uygulamadan bağımsız girmek istiyorum ama uygulamaya direk olarak yansımasını istiyorum. Temel mantık bu şekilde.
Bunu yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Neleri kullanmalıyım? Kısacası bana keywords verseniz bile yeterli araştırırım. Yardımcı olursanız sevinirim. :)
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Rest, webservis gibi kelimelerle arama yapabilirsin. Aslında bir nevi uygulamadan veritabanına erişim katmanı.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim, araştıracağım.
youngwolf
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin uygulamasını yapabilirsin ama o zaman mesela yeni bir urun eklenince bildirim işini nasil yaparsin bilmem (sitenin kolayca uygulamasını yapabileceğin appgeyser var mesela onu dene . daha çok vardi ama uzun zamandır ilgilenmedigim için hatirlayamiyorum).