-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil programlama öğrenmek istiyorum...
Öğrenebileceğim bir kaynak var mı bildiğiniz yada tavsiyeleriniz neler nasıl bir yol haritası izlemeliyim?
Not: Benim bulduğum kaynaklarda eğitimler ya yarıda kesilmiş yada görüntü ve ses kalitesi aşırı kötüydü...O yüzden youtube'a yazsan çıkar demeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
app developer
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
udemy kurslarına bi göz at
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Udemy üzerinden atıl samancıoğluydu sanırım bu hoca derslerinde detaylı açıklamalar yapıyor inceleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[M]https://www.youtube.com/playlist?list=PL9qDMO9EzLX25NTHm0q7svKLx__OZY8-e[/M]
Bu video serisi başlangıç için gayet iyi. Zaten en baştan en ileri seviyeye eğitim olmasına gerek yok. Bu listeyle temelini atarsın, programlamanın mantığını çözünce de yapmak istediğin şeyleri forumlarda, internettte spesifik olarak ararsın. Örneğin; "android studio ile mysql bağlantısı" gibi. Türkçe herhangi bir kaynak bulamazsan ingilizce aratabilirsin hem youtube'da hemde google'da. Olayın mantığını kavrayacağın için dil bilmesen dahi baka baka anlarsın neyin neden kullanıldığını nasıl yapıldığını. Karşındaki anlamadığın bir fonksiyon kullandığı zaman da "java for yapısının aldığı parametreler" şeklinde yine fonksiyon özelinde bir araştırma yapabilirsin. Programlama da böyle öğrenilir; bol bol hata yaparak, deneye yanıla, uzun uzun araştırmalar yaparak..
1 kişi bu mesajı beğendi.