-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar şimdi bu konuyu açarken aklıma 100.000 liram var 200.000 liram var napiyim diyenler geldi :D sonuçta başarmayı bilmeyen insanalarız yada başaramamışız ama su saatten sonra bos vaktım cok ve benım gibi 5-6 tane kisi var. clash of clans tarzı bi oyun yapmak istiyoruz. senesi önemli değil. gerekirse 2 sene olsun 3 sene olsun ama olsun diyoruz. nerden başlamalıyız? nasıl yapmalıyız? bi destek olurmusunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Roxpit51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Paramedic
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuyu okudum sonra imzayı okudum "önce güldüm sonra bastım eksiyi" istemsiz güldüm :D ama dediğin gibi tarzda Türk yapımı bir oyun olursa ve Türklere has şeyler olursa oyunda güzel olur :D
kdetry
Backend PHP Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Backend PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Unity3D ve java öğrenerek başlayabilirsiniz. Android oyun yapımı yazın youtubeda dersleri var. Basitten başlar ilerlersiniz
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam zaten zirvede birileri var sizin öyle bir oyun yapmanız lazım ki altüst edin her şeyi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam rovio firmasının appstore da bi oyunu var adını hatırlamıyorum onu bi inceleyin android de öyle bir grafik ve oyun yok clash of clans tarzı ama mükemmel yapacaksanız sizde o tarz bir şeyler yapabilirsiniz
Mesela osmanlı gibi dizayn edersiniz bir beylik gibi hiç bir şey olmadan başlar ve clash of clans gibi bir oynanışı olur
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
9 Yaşından beri Game Maker oyun yapımcılığı uzmanı ve profesyonel bir oyun yapımcısı ve oyun kod yazıcısı olarak sana şunu söylemek istiyorum hocam clash of clans tarzı bir oyun yapacağına kendi hayal dünyanızı geliştirip daha güzel bir oyun yapmıyorsunuz ..? Saygılarımla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Öncelikle kendine has oyun yap diyenler daha iyisini yapmalısın diyenleri dinleme bence clash of clans benzeri piyasada 100 tane oyun var en kötüsünün bile 10bin indirmesi var ikinci olarak java bilmelisin veya javascript bilmeslisin unity kullanacaksan son olarak unity kullanırken açılışta unity logosunu unity'nin full sürümünü alarak kaldırabiliyorsun (biraz tuzlu) veya unity benzeri oyun motorları var araştırarak onları da kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kardeşim Türkiye' de oyun yapımı en iyi destekleyecek kişilerden biriyim.
Bu tarzda bir oyun yapabilmek için 5-6 kişilik bir ekip olması şart. Ama bunlar inançlı insanlar olmalı.
Sana tavsiyem; basit oyunlar yapıp yayınlaman ve bunlardan buyuk gelir elde edersen bu ekibi oluştur.. Belki bu ekibi oluşturmaktan vazgeçecek kadar gelir sağlarsın.
Dikkate alacağın husus şu: HTML5 oyun yap.. hem tarayıcılarda hem de mobil de çalışır...
ayrıca 100 TL karşılığında yapacağın SWF ve mobil oyunlara da talibim.
Hakkında hayırlısı olsun...