wmaraci reklam

Google play hesaptan hesaba uygulama aktarmayı bilen var mı ?

2 Mesajlar 4.270 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

mehmetcan7876 mehmetcan7876 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Harita müh. Yardımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Bir uygulama satın alıcam ve uygulamanın indirme sayısı 10 bin i geçik ancak kullanan kaç kişi var bilgim yok bu tablo ziyan olmasın diye uygulamayı kendi hesabıma aktarmak istiyorum ancak hiç bir bilgim yok ama araştırmalarıma göre böyle bir olay varmış. Google play da hesaptan hesaba uygulama aktarmayı bilen varsa lütfen bana yardım edebilir mi ?
 

 

wmaraci
reklam

dump3cz dump3cz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1750
  • Beğeniler 169 / 326
  • Ticaret 3, (%67)
Uygulamaları farklı bir geliştirici hesabına aktarma
Farklı bir Google Play Geliştirici hesabına aktarmak istediğiniz uygulamalarınız varsa aşağıda listelenen talimatları inceledikten sonra destek ekibimize bir istek gönderebilirsiniz.

Aktarma ipuçlarını ve gereksinimleri inceleme
Uygulamaları farklı bir hesaba aktardığınızda, uygulamalarınızın kullanıcıları, indirme istatistikleri, kullanıcı oyları ve yorumlar, içerik derecelendirmeleri ve mağaza girişi bilgilerinin tümü yeni hesabınıza aktarılır.
Toplu dışa aktarma raporları, ödeme raporları ve kazanç raporları uygulamayla birlikte aktarılmaz. Bu nedenle, daha sonra ihtiyacınız olacak raporları indirmek isteyebilirsiniz. Uygulama yeni hesaba aktarıldığında bu raporların yeni sürümü oluşturulur.
Ekibimizin bir aktarma isteğini işleme alabilmesi için orijinal hesabın ve aktarılan uygulamaların hepsinin tüm politika yönergelerimize uyması gerekmektedir.

Uygulamaları aktarmak için hazırlanma
1. Adım: Google Play Geliştirici hesaplarınızın kayıtlı ve etkin olduğundan emin olun
Ekibimizin, orijinal hesabınızdaki uygulamaları hedef hesabınız olarak adlandırılan farklı bir hesaba aktarabilmesi için her iki Google Play Geliştirici hesabının da tam olarak kayıtlı ve etkin olması gerekir.

Not: Her iki hesap için kayıt ücreti olarak 25 ABD doları ödemeniz gerekmektedir. Aktarım işlemi tamamlandıktan sonra, isterseniz orijinal hesabınızı kapatabilirsiniz. Ekibimiz o hesaba ait kayıt ücretini geri ödeyebilir.

2. Adım: Geliştirici adınızı aktarın
Orijinal hesabınızdaki geliştirici adınızı hedef hesabınızda kullanmak isterseniz önce orijinal hesaptaki adı değiştirmeniz gerekir.

Orijinal hesapta geliştirici adınızı değiştirdikten sonra hedef hesabınızda geliştirici adını güncelleyebilirsiniz.

3. Adım: Hesap kayıt kimliklerinizi bulun
Hem orijinal hem de hedef hesap kayıtlarınızın işlem kimliklerine ihtiyacınız olacaktır. Bunu, her hesap için kaydolduğunuzda size e-posta ile gönderilen bilgi makbuzunda bulabilirsiniz.

İpucu: Bunları e-postanızda bulamıyorsanız hesap kayıt ücretini ödemek için kullandığınız hesaptaki işlemlerinizi kontrol edin.

Kayıtlar için işlem kimlikleri genellikle aşağıdaki biçimlerden birinde olur:

01234567890123456789.token.0123456789012345
0.G.123456789012345
registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
4. Adım: Hedef hesabınızı hazırlayın
Ücretli veya uygulama içi satın alma olanağı sunan uygulamaları aktarıyorsanız hedef hesabınızın etkin bir ödeme profilinin olması gerekir.

Hedef hesabınızda kullanılandan farklı bir varsayılan para birimi kullanıyorsanız aktarımınız için geçerli iki koşul vardır:

Sadece uygulama içi satın alma işlemleri: Her uygulama içi ürün için yeni varsayılan para biriminde bir fiyat eklemeniz gerekir. Uygulamanız hedef hesabınıza aktarıldıktan sonra yayından kaldırılır ve siz tekrar yayınlayana kadar o şekilde kalır. Hedef hesabınızdaki yeni fiyatları doğruladıktan sonra uygulamayı tekrar yayınlayın.
Ücretli uygulamalar: Varsayılan para birimi değişiklikleri uygulama fiyatlarına otomatik olarak uygulanır.
İpucu: Yalnızca ücretsiz uygulamaları aktarıyorsanız ve önceki adımları tamamladıysanız sonraki adımdan devam edin.

5. Adım: Entegre hizmetler kullanan hesapları ve uygulamaları güncelleyin
Uygulamalarınızda entegre hizmetler (Google Analytics, Firebase ve Google Play oyun hizmetleri dahil) kullanıyorsanız, hesap ayarlarınızı ve uygulamaları güncellediğinizden emin olun.

Uygulamalarınızda entegre hizmet kullanmıyorsanız, aktarım isteğinizi göndermek üzere sıradaki adıma geçin.

Google Analytics: Google Analytics hesabınıza hedef hesabınız için izinler ekleyin.
Play Console projeleri: Play Console projeleriniz için "Sahip" olarak hedef hesabınızı ekleyin. Bu projeler; Google+ oturum açma, Google Play oyun hizmetleri ve diğer Google API'larını içerebilir.
Firebase projeleri: Orijinal Play Console hesabı ile Firebase projeleri arasındaki bağlantıyı kaldırın ve projeler ile hedef hesap arasında bağlantı oluşturun.
Reklam SDK'sı entegrasyonları (AdMob dahil): Uygulamalarınız hedef hesabınıza aktarıldıktan sonra trafiğin doğru hesaba işlendiğinden emin olmak için tüm reklam SDK'sı entegrasyonlarının uygulamalarınızın APK dosyalarında güncellenmesi gerekecektir.
APK çevirileri: Google Play’in çeviri hizmetini kullanan ve devam eden çeviri projeleriniz varsa uygulamalarınızın aktarılabilmesi için bunların tamamlanması gerekir.
Managed Google Play: Bir gizli uygulamayı aktarmak için, uygulamanızı aktarmak istediğiniz hesabın kuruluşunuzla ilişkili olduğundan emin olun. Aktarımın tamamlanabilmesi için öncelikle geçici olarak uygulamanızın yayınını durdurmanız ve kuruluşa ait kısıtlamaları kaldırmanız gerekir. Destek ekibimiz, uygulamanızın görünmediği süreyi en aza indirmek üzere sizinle birlikte çalışır. Mevcut kullanıcılar ise aktarım işlemi süresince uygulamanızı kullanmaya ve tekrar yüklemeye devam edebilirler.
İpucu: Bir oyun hizmeti projesini aktarma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa destek ekibimizle iletişim kurun.

6. Adım: Aktarma isteğinizi gönderin
Önceki adımları tamamladıktan sonra, artık aktarma isteğinizi göndermeye hazırsınız.

Aktarma işlemini hızlandırmaya yardımcı olması için aşağıdaki bilgileri göndermeye hazır olun:

Hedef hesabınızdaki geliştirici adı
Orijinal hesabın e-posta adresi
Hedef hesabın e-posta adresi
Orijinal hesap kaydı için işlem kimliği
Hedef hesap kaydı için işlem kimliği
Hedef hesabınıza aktarmak istediğiniz tüm uygulamalar için paket adları
Ücretli veya uygulama içi satın alma olanağı sunan uygulamaları aktarıyorsanız hedef hesabınızın etkin bir ödeme profilinin olduğundan emin olun.

https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/6230247?hl=tr
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al