Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü (HUGİP) uygulamamız çıktı. Uygulamamızda en başından beri üniversitemizin dışında tüm 18-35 yaş kitlesine hitap etmesini hedeflemekteyiz.
Uygulamamızda en dikkat çeken fonksiyon HUGİP E-Dergi projemize kolayca ulaşabilmenizdir. (Şuan Türkiyede ilk aylık e-dergi çıkartıyoruz. Ayrıca ücretsiz.)
Mobil uygulamamızda
Videolarımızı izleyebilir, girişimcilik ve pazarlama ile ilgili haberleri inceleyebilir, ek bir uygulama indirmeden not defteri ve to do list inizi oluşturabilir, sosyal medya ve galerimizden resimlerimize kolayca ulaşabilirsiniz.
İletişim bölümünden veya S.S.S bölümünden aklınızdaki sorulara cevap bulabilir ve anlık gelen bildirimleri mesaj kutusu sekmesinden inceleyebilip ayarlar menüsünden uygulamamızın ayarlarını yapabilirsiniz.
Uygulamamıza sponsor desteği sağlanmış olup, şuan sadece android versiyonu mevcuttur. 10-15 gün içerisinde ios platformuna da gelecektir.
E-Dergimize kolay erişim demiştim. E-Dergimizden kısaca bahsedersek;
Google (San Francisco ofisi)
Microsoft
Insider
Fujitsu
LEVEL
CEOtudent
Webtekno
Oyungezer
Öğrencikariyeri
CİMRİ
Stubridge
OTHERSAPP
gibi Dünya'da tercih edilen ilk 10 şirket ve çeşitli teknoloji, oyun altyapılı kuruluşlar ile röportajlarımız mevcut.
Biz bunu girişim ve pazarlama (iş dergisi) adı altında oyunlar haricinde daha da resmi bir konuma getirip yanında kendini kanıtlamış iş adamları veya belli kitleye ulaşmış teknoloji kuruluşları ile pekiştiriyoruz.
Bunun yanında turkmmo dergisini inan bilmiyorum lakin biz mobil uygulama ile daha taşınabilir bir imkan sunarak üniversite hocalarının editör olduğu, yazılarını paylaştığı bir dergiyiz.
(Dediğim gibi Türkiyede ünv kulübü olup girişim ve pazarlama temelinde dergi çıkartan ilk kuruluşuz. Özel şirketlerin çıkartacakları/çıkarttıklarını duydum lakin biz ayrıca ücretsizizde)
Eski forumcu olarak Turkmmo ile aynı kategoride kıyaslanmamız yanlış olur. :)
Facebook, Youtube, İnstagram, not defteri, galeri, hava durumu? Bunların olayı ne? Zaten telefonda olan uygulamaları neden ekleme gereği duydunuz anlamadım farklı bir özelliği mi var :)
Şöyle; Oradaki butonlar facebooka rahat girmenizi saglamiyor, kolaylikla resmi hesaplarimiza ulasmanizi sagliyor. Not defteri ve yapilacaklar listesi her telefonda yok. Onlari ozellikle ekledik.
Bunlarin yanında yakında;
Çeşitli ise yarar anketler, etkinliklerimize kayit olma, sohbet imkanları sunmayi hedeflemekteyiz. :)
Tabi suan populer butonlardan en onemlisi e-dergimiz ve hakkımızda bölümü (ne yaptığımız, ne yapacagimiz vb) :)
Dergi konusunda hayırlı olsun diyelim, fakat uygulama konusunda çok yol almanız gerekiyor. Bir tasarımcı ve programcı olarak uygulamanıza baktığımda çok fazla açık görüyorum. Özellikle ilk olarak uygulama tasarımını gözden geçirmenizi tavsiye ederim, renkler müthiş uyumsuz :)
Bir problemden oturu arkaplani degistirmistik. Suan tema ve arkaplan gorundugu gibi degil konudaki resimler duzeltilecek. (Ozel tasarimci ile duzelttik)
Açıklar konusunda bilgi almak isteriz, ozelden yazarsan sevinirim. :)
Ui dizayn lazım hocam buna mantık fikir güzel gereken tek şey reklam adwords 'den reklam alın tık başı 0.08 0.03 arası alıyorlar play store için konuşuyorum. Ben kullanıcı olsam ne olursa olsun tasarıma önem veririm böyle bir tasarıma sahip uygulamayı asla indirmezdim ne işime yararsa yarasın.
DaftPunk yapıcı eleştirin için çok teşekkürler. Uİ dizaynı not ettim en kısa sürede UI dizay konusunda daha fazla adımlar atacağız. Uygulamamız üniversite kulübü tabanlı olduğundan ve hitabımız genelde üniversite öğrencisi olduğundan ötürü üstteki dizaynı kullanmayı tercih ettik.
(Resimler güncellenmiştir arkadaşlar gördüğünüz tasarım uygulamanın yeni halidir.)