Fiyatlar tek uygulama başına olup, toplu alımlarda indirim sağlanacaktır.
Telegram iletişim : @nbdesignn
-*-*-
Youtube Müzik ve Video İndirme Uygulaması
-------------
  • Uygulama Flutter ile geliştirilmiş olup, Youtube'dan müzik ve videoları farklı formatlarda farklı kalitelerde indirebilirsiniz. İngilizce, İtalyanca ve Türkçe olarak 3 farklı dil desteği mevcuttur. Gece modu özelliği bulunmaktadır. Test reklamları banner ve geçiş olmak üzere iki farklı şekilde eklidir. Uygulama yayına hazırdır sadece reklam kod değişimi yapılacak ve imzalandıktan sonra yayınlanabilir. Uygulama boyutu market için appbundle alındığında 15 mb kadar düşmektedir.

-----

  • Bizden kaynaklı herhangi bir ihlalde mağduriyetinizin giderileceğinden şüpheniz olmasın. (Yayınlama sürecinde her türlü desteği sağlayacağım.)

------------

  • Uygulama sadece 3 kişiye satılacaktır. (Alan kişilere reskin edilip verilecektir, kimse aynı uygulamayı almayacaktır.)

-------- (1 Kişiye satıldı.)

*- İsteğe bağlı olarak isim, Icon değişikliği ve logo değişikliği yapılabilir.

  • Bu tarz uygulamalar Google Play politikalarını ihlal ediyor deniyor fakat bir çok uygulama mevcut markette. Kendimde uygulamayı farklı bir tasarımda test amaçlı olarak yaklaşık 5 ay önce yayınladım. Şuana kadar herhangi bir sorun olmadı. İsteyenlere özelden uygulama linkini atarım. Yayınlandıktan sonra mağaza görsel/açıklamalarında Youtube kelimesini kullanmadığınız sürece herhangi bir problem olmayacaktır. Olurda bizden kaynaklı bir problem olursa zaten mağduriyetinizin giderileceğinden şüpheniz olmasın. Yayınlama aşamasında her türlü desteği sağlayacağım. 

-- 

  • Uygulamaya herhangi bir reklam vb. hiç bir şey yapmadım, tamamen organik kazançtır. Sadece deneme amaçlı yayınlamıştım sırf bu kaldırılma olayları yaşanacak mı diye fakat bir problem olmadı. Konuyu açtığım tarihte olan 21.04.2022 kazancı görseldeki gibidir. 
-----

Güncelleme : Gelir günlük 40- 50 TL arasına çıkmıştır.
---------
Demo APK ve Ekran görüntüleri :
APK için
----
TIKLA
--------------

------

NORMAL PAKET İÇERİĞİ

 (1250₺ yerine 1200 TL)
- Apk veya Appbundle dosyası
- Yayınlama desteği
-*-*-*-
FULL PAKET İÇERİĞİ 


(1800₺ yerine 1800 TL)
- Apk veya Appbundle dosyaları
Kaynak kodları

- Yayınlama desteği
- Destek hizmeti 


*-*-*
Ehliyet Sınav Soruları Uygulaması
--- 

Uygulama Flutter ile geliştirilmiştir hem ios hem android için build alınabilir. Cihazım gereği sadece androide destek sağlıyorum, uygulamanın ara yüz tasarımları kendimize aittir herhangi bir yerden alınarak reskin edilmiş veya herhangi bir değişiklik yapılmış bir proje değildir. Kullanılan tüm materyaller gerekli izinler alınarak eklenmiştir. Admob banner ve geçiş reklamları eklidir, sadece sizin vereceğiniz gerçek reklam kodları ile değişiklik yapılacaktır. Reklam sıklığını kendiniz ayarlayabilirsiniz, özel istediğiniz bir yer olursa ekleme yapabiliriz. İçeriğinde bulunan ders notları ve sorular müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Toplam 700soru bulunmaktadır. Soruları görüntülemek için aktif bir internet bağlantısı gerekmektedir. Şimdilik herhangi bir admin panel bulunmamaktadır, sorular json olarak uygulama içerisine gömülüdür. Full paket kapsamında Logo, tema renk düzeni, uygulama imzalama, isteğinize bağlı olarak yayınlama için gerekli destekleri sağlarım. Uygulamaya Firebase bildirim sistemi ve Google analtycs isteğinize bağlı olarak eklenebilir, Google Analtycs üzerinden kullanıcı bilgilerini, istatistiklerini gerçek zamanlı olarak görebilir ve istediğiniz saatte bildirim atarak etkileşim olmasını sağlayabilirsiniz. Gece modu özelliği bulunmaktadır. İlerde soru sayısı arttırılabilir.

-----

İyi bir ASO çalışması ve mağaza girişi ile hedef kitle üzerinden gelir elde etme şansınız olabilir.

---------

İsteğe bağlı olarak sadece Apk, Aab, veya kaynak kodlarını alabilirsiniz.

-------

Uygulama sadece 3 Kişiye satılacaktır.( Alan kişilere reskin edilip verilecektir, kimse aynı uygulamayı almayacaktır.)

-- 1 ADET SATILDI.

Sunacağım hizmetler

  • Uygulamanın adını, şirket adını ve paket adını ayarlıyorum.
  • Tema renk değişikliği,
  • Icon tasarımı (Sadece Full paket)
  • Açılış ekranı (SplashScreen) ve Draweri(Sağ menü ekranını) logonuza göre düzenliyorum.
  • Admob reklam kodlarınızı sizin istediğiniz gibi yerleşim ve zamanlarını ayarlıyorum.
  • Admob ID’lerini ayarlıyorum.
  • PlayConsole mağaza girişini hazırlamanıza yardımcı oluyorum.(Sadece Full paket)
  • Satış sonrası hata/bug gibi sorunlarda yardımcı oluyorum.
  • Firebase hesabınızı bağlama ve bildirimleri yönetmede destek sağlayabilirim.

----

Ekran görüntüleri ve
Demo APK için
--
TIKLA

---

 



-----------

NORMAL PAKET İÇERİĞİ (1000₺ yerine 800 TL)
--
-Apk veya Appbundle dosyası
-------
FULL PAKET İÇERİĞİ (1500₺ yerine 1200 TL)
--
-Apk veya Appbundle dosyaları
- Bütün kaynak dosyaları
 -Destek hizmeti

 

Örnek Wallpaper App 
(The Witcher)
---

Uygulama Flutter ile geliştirilmiş olup tasarımlar kendime aittir. İçeriğinde Aralık ayında 2. sezonu yayınlanan The Witcher adlı popüler dizinin ve oyununun 100'den fazla arka plan resmi bulunmaktadır. Banner ve geçiş test reklamları eklidir, ekstra olmasını istediğiniz yerler var ise ekleyebiliriz. Uygulama kaynak kodları ile birlikte verilecektir, istediğiniz kadar görsel ekleyebilirsiniz. Uygulama 
Logosu, ekran görüntüleri her şey hazırdır. İmzalayıp, test reklam kodlarını değiştirdikten sonra, anında yayınlayabilirsiniz. İmzalama ve reklam kod değişiminde destek olurum. Firebase ve bildirim sistemi eklidir. Kullanıcıların istatistiklerini görebilir ve istediğiniz saatte bildirim atarak etkileşim olmasını sağlayabilirsiniz. Uygulamadaki görsellerin yüklenmesi için aktif bir internet bağlantısı gerekmektedir.

Uygulama konseptini istediğiniz dizi, film, oyun vb. şeylere göre değiştirebilir ve reskin edebiliriz.

Satın alındıktan sonra yayınlama sürecinde isteğinize bağlı olarak her türlü desteği sağlayabilirim. İyi bir ASO çalışması ile güzel gelirler kazanabilirsiniz.


Uygulama sadece 2 kişiye sınırlı sayıda satılacaktır. 

( 1 adet satıldı.)
(Alan müşterilere reskin edip verilecektir, kimse aynı uygulamayı almayacaktır.)

-----------------
Ekran görüntüleri ve Demo Apk:
-----
Demo APK için TIKLA
---------



--------------
Paket İçeriği
-Apk ve App bundle dosyaları
-Kaynak kodları
-Destek Hizmeti

---------------
FİYAT
400 TL

*-*-*-*
"İngilizce - Türkçe
Dil Öğrenme Uygulaması"

---------

Uygulama temel olarak İngilizce Dil Öğrenme uygulamasıdır. Şuan için 16 Kategori bulunmaktadır ve içindeki görsellerle destekli Quiz kısmında basit eğlenceli sorular içermektedir. İçerisinde kullanılan materyaller herhangi bir sunucuya bağlı değildir, yani uygulama içerisinde bulunmaktadır. Dilediğiniz kadar kategori ekleyebilir, Quizlerde soru sayısını arttırabilir, cevap seçenek sayısını arttırabilirsiniz. Premium kısmını, ister reklam kaldırma, isterseniz destek ol şeklinde kullanabilirsiniz. Uygulama yayınlanmadan o kısım eklenemediği için şuan sadece tasarım modunda, uygulama yayınlandıktan sonra o kısımlar içinde yardımcı olurum. Gece modu mevcuttur. Uygulamada şuan için banner reklamlar eklidir, geçiş reklamlarını istediğiniz yere ekleyebiliriz. Konu sayfaları açılırken, herhangi bir ses dinlenirken veya Quiz sayfasında konuya tıklarken gibi.

 

Uygulama Flutter ile geliştirilmiştir. Yani hem Android hem de iOS için build alınabilir. Uygulama tasarımları % 100 kendime aittir ve hiçbir yerden alınarak reskin edilmiş veya herhangi bir değişiklik yapılmış proje değildir. Admob eklidir şuan için Test ID kodları bulunmaktadır. İçeriğinde bulunan kelimeler, görseller ve sesler özel olarak hazırlanmıştır. Logo, tema değişikliği, imzalama için destek sağlanır. Uygulama imzalanarak ve kendi kullanacağınız logoyu ekleyerek Play store da yayınlayabilirsiniz. Uygulamada Firebase bağlı yani kullanıcı istatistiklerinizi, konumlarını, gerçek zamanlı olarak görebilir ve istediğiniz saatte bildirim atabilirsiniz.

 

Sadece 2 adet satış yapılacaktır. (Kimseye aynı uygulama satılmayacaktır. Alan herkese reskin edilip verilecektir.)

1 ADET SATILDI. 

 

Sunacağım hizmetler :

  • Uygulamanın adını, şirket adını ve paket adını ayarlıyorum.
  • İsteğe bağlı tema renk değişikliği,
  • Icon tasarımı(ek ücrete tabidir.)
  • Açılış ekranı (SplashScreeni) logonuza göre düzenliyorum.
  • Admob reklam kodlarınızı sizin istediğiniz gibi yerleşim ve zamanlarını ayarlıyorum.
  • Admob ID’lerini ayarlıyorum.
  • PlayConsole mağaza girişini hazırlamanıza yardımcı oluyorum.(SADECE FULL PAKET)
  • Satış sonrası hata/bug gibi sorunlarda yardımcı oluyorum.
  • Firebase hesabınızı bağlama ve bildirimleri yönetmede destek sağlayabilirim.

----------------------

 

Uygulama içi görseller ve Demo APK:

Demo APK için TIKLA



----------------------
  • NORMAL PAKET İÇERİĞİ ( 1200₺ yerine 800 TL)
    -Apk ve Appbundle Dosyaları (İçeriğindeki kelimeler, görseller, sesler dahil)
    -Sadece Arayüz Tasarımı Kaynak Kodları (Yani içeriğindeki kelimeler, görseller, sesler dahil değil.)
----------------------
  • FULL PAKET İÇERİĞİ ( 2000₺ yerine 160TL)
    -Apk ve Appbundle Dosyaları
    -Bütün kaynak kodları (içeriğindeki kelimeler, görseller, sesler dahil)
  • - İstediğiniz kadar kategori ekleyebilir, Quiz soru sayısını arttırabilirsiniz.
    -Destek hizmeti
*--*-*-*
-*-*-
"Aktüel - Mağaza Kuponları ve Market Broşürleri"
----------
Uygulama arayüzü Flutter ile geliştirilmiş olup, backend tarafı pHp ile geliştirilmiştir. Uygulama kesinlikle reskin veya bir yerden alınmış proje değildir. Her şey sıfırdan kodlanmıştır. Kaynak kodlarını aldığınız zaman anlarsınız. Php tarafındaki proje tarafınıza teslim edilip, kendi sunucunuzda yayınlandıktan sonra projenin linki alınıp ondan sonra Apk veya App bundle verilecektir. Sunucunuz yok ise kendi sunucularımızda +50 TL’ye barındırabiliriz.
Aktüel uygulamasında marketlerin haftalık veya günlük olarak yayınlanan indirim katalogları yayınlanmaktadır. 65 den fazla markanın yani marketin ve mağazanın güncel kampanyalarından, indirim fırsatlarından Aktüel sayesinde anında haberdar olabilirsiniz.
 
  • --
    Uygulama :
    - Flutter ile geliştirilmiştir. (Hem iOS, hem Android)
    - Marketlerin kampanya broşürleri yayınlanmaktadır.
    - Mağazaların indirim kuponları ve fırsatları yayınlanmaktadır.
    - Bildirim özelliği sayesinde kullanıcılara anlık bildirim atabilirsiniz.
    - Gece modu özelliği bulunmaktadır.
    - Bütün veriler ANLIK olarak güncellenmektedir, her şey OTOMATİKTİR. Herhangi MANUEL bir ekleme yapmanıza gerek yoktur.
    - Her şey hazırdır uygulamayı aldığınız gibi Play Store de yayınlayabilirsiniz, gerekli düzenlemeleri yaptırdıktan sonra App Store üzerinde de yayınlayabilirsiniz.
    - Tek gereken düzenleme Admob reklam kodlarınız eklenecektir.
    - Resimlere Zoom özelliği sayesinde broşürleri detaylı bir şekilde incelemeniz mümkün.
    --
    Uygulama sadece 2 Kişiye satılacaktır. 
    --
    Kimseye aynı uygulama satılmayacaktır.(Alan herkese reskin edilip verilecektir.)

    İsteğinize bağlı olarak Sunabileceğim hizmetler ;
    - Uygulamanın adını, şirket adını ve paket adını ayarlıyorum.
    - Tema renk değişikliği,
    - Açılış ekranı (SplashScreen) logonuza göre düzenliyorum.
    - Admob reklam kodlarınızı sizin istediğiniz gibi yerleşim ve zamanlarını ayarlıyorum.
    - Admob ID’lerini ayarlıyorum.
    ---

    Uygulama arayüzü ve Demo Apk :

    Demo APK için TIKLA




    --
    NORMAL PAKET İÇERİĞİ ( 1200₺ yerine 800 TL)
    -Apk ve Appbundle dosyası
    -
    -------------------
    FULL PAKET İÇERİĞİ ( 1800₺ yerine 1400 TL)
    -Apk ve Appbundle dosyaları
    -Bütün Kaynak kodları
    -Destek hizmeti
    -*-*-
    "Matematik Bilgi Yarışması"
     --
    ---------------------
  • Uygulama Flutter ile geliştirilmiş olup tasarımlar kendime aittir. İçinde farklı matematik konularının, kolay, orta, zor olmak üzere 3 farklı modu bulunmakta ve her kategoride 12 soru bulunmaktadır. Test reklamları eklidir, ekstra olmasını istediğiniz yerler var ise ekleyebiliriz. Uygulama kaynak kodları ile birlikte verilecektir, istediğiniz kadar kategori ekleyebilir ve soru sayısını çoğaltabilirsiniz. İmzalayıp, test reklam kodlarını değiştirdikten sonra, anında yayınlayabilirsiniz. Firebase ve bildirim sistemi eklidir. Kullanıcıların istatistiklerini görebilir ve istediğiniz saatte bildirim atacak etkileşim olmasını sağlayabilirsiniz.

    Satın alındıktan sonra yayınlama sürecinde isteğinize bağlı olarak her türlü desteği sağlayabilirim. İyi bir ASO çalışması ile güzel gelirler kazanabilirsiniz.

    Uygulama sadece 2 Kişiye satılacaktır.
    (Alan kişilere reskin edip verilecektir, kimse aynı uygulamayı almayacaktır.)
    1 ADET SATILDI.  
  • -
  •  
  • Ekran görüntüleri ve Demo Apk:
    -----
    Demo APK için TIKLA
    ----


    ------------
  • -Apk ve Appbundle dosyaları
  • -*-*-*-