-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
MErhaba arkadaşlar ilk uygulamamın imzasını kaybettim oda tutuu gibi bir şey 1500 indirme var 400 aktif kullanan reklam falan var ama çok basici ilk uygulamamdı. İmzayı kaybetmişim ama şifre kulanıcı adı falan hepsini biliyorum sadece imzanın adını bilmiyorum yeniden oluşturabilirmiyim bu imzayı birde adını nasıl bulabilirim ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
PHP Senior Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanıcı adı şifreyi biliyorsanız android studiodan yada eclipse kullanıyorsanız oluşturabilirsiniz. ayrıca java keytool ilede yapmak mümkün.
Allah iyidir tatlım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Smokie Evet şifre kulanıcı adı kullanıcı isi hepsini biliyoum ama bir tek hani ismi oluyor ya xxxx.jks onu hatırlamıyorum işte :S
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
PHP Senior Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uygulamayı hazır aldıysan extras klasörüne bak. kendin oluşturduysan users de android klasörleri mevcut oralara atıyor ama ( değiştirmediyseniz ) kontrol edin.
Allah iyidir tatlım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bence xxx.jks önemi yok. Aynı bilgiler ile yeni keystore oluşturrarak publish edin eğer sıkıntı çıkmazsa kolay gelsin. Çıkarsa yeni uygulama ekleyin , eski uygulama webden veri çekiyorsa ona yeni uygulama linki verin :)
Profesyonel Android uygulama yazımı.