Popi Müzik ile diğer mp3 indirme uygulamaları unutun! Kullanıcı dostu şık ve kullanışlı arayüzü ve bir çok eşsiz özelliği sayesinde sizlere müzik dinleme ve indirme keyfi sunacaktır. Kısaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse;


  • Dahili müzik player ile dilediğiniz müzikleri oynatabilir ve dinleyebilirsiniz.


  • Arka planda müzik dinleme ile telefonunuz kapalı olsa dahi müzik dinlemeye devam edebilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.


  • Eşsiz müzik listeleme özelliği sayesinde tüm müziklere albüm ve sanatçı araması yaparak rahatça ulaşabilirsiniz.


  • Müzikleri indirdiğiniz takdirde müziğe ait sanatçı adı, albüm adı, müzik adı ve albüm kapak resmi ile birlikte telefonunuza kaydedilir. Bu sayede android telefonlara ait player'da müzikleri dinlerken ve listelerken daha rahat müziklere ulaşabilir ve dinlerken keyif alabilirsiniz.


  • Kendinize ait listeler oluşturabilir ve bu listelere kolayca beğendiğiniz müzikleri ekleyebilirsiniz.


  • Beğendiğiniz bir müziği favorilerinize ekleyebilir ve puanlama sistemi ile müziği değerlendirebilirsiniz.


  • Sizler için oluşturduğumuz listelerden müzikleri takip edebilir ve dinleyebilirsiniz.

  • Sürekli güncel ve yeni eklenen müziklere kolaylıkla ulaşabilir ve haftanın, ayın ve yılın en popüler müziklerini sizlere göndereceğimiz bildirimler ile haberdar olabilirsiniz.


  • Tek tuşla dilediğiniz müziği indirebilir ve indirdiğiniz müzikleri çevrimdışı modundayken dinleyebilirsiniz.


  • Çevrimdışı modunda tüm indirdiğiniz müzikler otomatik olarak albüm ve sanatçı ayrımı yapılarak kategorize edilir. Böylelikle tüm müziklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


  • Çevrimdışı modunda indirdiğiniz müzikler arasında arama yapabilir, listeler oluşturabilirsiniz.


  • Aynı anda birden çok indirme yapabilir ve indirirken müzik dinleyebilirsiniz.


  • İndirdiğiniz müzikleri alarm, zil veya bildirim sesi olarak ayarlayabilirsiniz.



Peki Popi Müzik uygulamasını bu kadar öne çıkaran nedir?

Popi Müzik uygulaması kullanıcıların en çok istediği tüm özellikleri tek bir uygulama içerisinde topladı. Bu özelliklerin başında internetsiz offline dinleme özelliği geliyor.

Popi Müzik uygulamasında hafızaya kayıt edilen müzikler, internet bağlantınız olmasa da offline dinlenebiliyor. Bir diğer önemli özellik ise, arka planla müzik çalabilme özelliğidir.

WhatsApp’da arkadaşlarınızla sohbet ederken bile müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Dahili müzik çalar ile şarkıları uygulama içerisinde dinleyebilir ve playlistler oluşturarak kendi listelerinizi oynatabilirsiniz.

En önemli özellikleri sayarsak; indirilen şarkıları internet bağlantısı olmadan offline dinleme, arka planda şarkı çalma özelliği, kapak resimli müzik indirme ve playlist oluşturma, müziklere puan verme, indirme ve dinleme istatislikleri olarak sıralayabiliriz.

Ve daha bir çok özellik ile Popi Müzik artık Burada, Aranızda! Sürekli güncellenen müzik arşivi ile daima güncel ve daima ücretsiz olarak aktif kalacaktır.

Play Store Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstrdesign.popimuzik

Popi Müzik Uygulaması Müzikleri Nasıl Toplar:

Uygulamada BackEnd web versiyonuda mevcuttur. Tüm içerikler sunucuya kaydedilir daha sonra uygulamada anında güncellenir. Müzikleri de topladığımız sistem de mevcuttur.

BackEnd: http://popi.appstrdesign.com
Mp3 Müzik Data: http://mp3indir.appstrdesign.com

Tüm müzikleri Mp3 Müzik Data'dan eklemekteyiz. Eklenen tüm içerikler BakcEnd üzerine kaydedilir ve anında uygulamada yayımlanır. Bu sayede uygulama sürekli taze ve güncel kalmaktadır.

Not: Yorum ve Yıldızlarınızı Bekliyorum. Destek Veren Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler