Bu uygulamaya sanirim en cok guzel sozler sitesi olanlar sevinecektir. Konuyu acmamdaki amac oneri, gorus ve sevmediginiz seyler neler gormek ve buna gore uygulamayi gelistirmek.

Not: uygulama bir kac ozellik disinda tamamlandi, bu konudan sonra onlarda tamamlanarak yayinlanacak.

Uygulama test videosu: https://youtu.be/PkTcKF-xNjI




Bu alandaki ilk alismam sozcaps olmustu arkadaslar ama bundan daha iyi bir uygulama hazirlamak istiyordum cunku uygulama boyutu arkaplan resimleri ve fontlar yuzunden 50mb civarina geliyordu. Bu dezavantajlari dusunerek ve daha kullanisli bir uygulama yazmak adina daha iyi bir calisma hazirladim. Umarim begenirsiniz.

Sadece 3MB
Uygulama boyutu sadece 3MB ve butun ihtiyac duyacagi materyalleri internet uzerinden alarak kullaniminiza sunuyor.

Binlerce kaliteli arkaplan resmi
Arkaplan resimleri icin pixabay kaliteli resim arsivini kullaniyorum, hem arama apabilirsiniz, hemde kategorilere gore arkaplan resmi secebilirsiniz.

Binlerce arkaplan rengi kombinasyonu
Bununla beraber arkalan rengini v.s daha bir cok seyi duzenleyebilirsiniz. Ornek videoda bir kacini gorebilirsiniz.

Binlerce soz arasindan arama yapin ve ekleyin
Bu uygulamada en onemli ozelliklerden bir digeride https://sozmesajara.com uzerinde yer alan sozlerden arama yaparak kolaylikla ekraniniza ekleyebiliyor ve resimli sozlerinizi olusturabiliyor olmaniz. Sinirsiz arama yapabilir, 100 binden fazla sozden istediklerinizi secerek kullanabilirsiniz.

Detayli duzenleme ozellikleri
Eklenen soz yada yaziyi kolaylikla duzenleyebilir, sekil verebilirsiniz. Benim aklima gelen her ayari ekledim ama sizlerde eksik birsey gorurseniz lutfen konuya yorum yazarak yardimci olun.

Ozellestirilebilir daha bir cok ozellik soz konusu, onlarida uygulama yayinlandiktan sonra goreceksiniz ins :)

Lutfen oneri gorus ve sikayetlerinizi eksik etmeyin arkadaslar, tesekkurler.