lostyazilim
tr.link
acebozum
tr.link

Mango Mango WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 8 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
ocalburakdurmus alkış emojisi alkış emojisi alkış emojisi :)
crazygonzales

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

crazygonzales crazygonzales WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

ocalburakdurmus adlı üyeden alıntı

Adamlar gece gündüz kod yazsın en sağlam kütüphaneleri kullansın, tüm cihazlarda sorunsuz çalışacak kodlar derlesin. +5000 TL'yi çok görüp bunun gibi 500 TL ye iş yapan tiplere ödeme yapın. "BASİT BİR UYGULAMA YAPTIRILACAK" diye konu açıp peşinen fiyat kırmaya çalışın. Böyle yapan herkese müstehak. 500 liraya değil uygulama, uygulamanın logosu bile bazen zor yapılır. Profesyonel kazançlar istiyorsanız profesyonel kişilere profesyonel ücretler ödeyin. 500 TL lik uygulama almışsınız şuan tam olarak karşılığını veriyorlar size. Aslında aldığınız hizmet muhtemelen verdiğiniz para ile denk. Hayatını koda adamış bir ya da birkaç kişinin fiyatına pahalı diyip buna ucuz diye iş verirseniz gerçekten karşılığı bu. Bunu bilenler bilir. Ölücülüğe hiç gerek yok üzerine alınan alınabilir.

Çok haklısınız ucuz etin yahnisi yenmez

• Üyelik 09.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

systemcontrol adlı üyeden alıntı

Yaşadığınız olaylar için üzüldüm. Askıya karşı 0'dan yapıyoruz grafikleri, ama maliyet de ona göre olur maalesef.

Bu sektör maliyet istiyor bunu anladım sıfırdan oyun için 20,30 k gibi bir bütçe gerekiyor beldeyi de işe başlayacağım inş denkleştirip profesyonel bir şirketle çalışmak isterim

• Üyelik 09.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Mango adlı üyeden alıntı

ocalburakdurmus alkış emojisi alkış emojisi alkış emojisi :)

Suç bende ucuz etin yahnisi yenmez

wmaraci
wmaraci

systemcontrol systemcontrol WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek UNITY
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 33 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

crazygonzales adlı üyeden alıntı

Bu sektör maliyet istiyor bunu anladım sıfırdan oyun için 20,30 k gibi bir bütçe gerekiyor beldeyi de işe başlayacağım inş denkleştirip profesyonel bir şirketle çalışmak isterim

Hocam ya bütçeniz olacak yada güçlü reklam ağınız-kitleniz olacak
crazygonzales

kişi bu mesajı beğendi.

SEBTURKA SEBTURKA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 140 / 141
  • Ticaret 0, (%0)

Adamlar gece gündüz kod yazsın en sağlam kütüphaneleri kullansın, tüm cihazlarda sorunsuz çalışacak kodlar derlesin. +5000 TL'yi çok görüp bunun gibi 500 TL ye iş yapan tiplere ödeme yapın. "BASİT BİR UYGULAMA YAPTIRILACAK" diye konu açıp peşinen fiyat kırmaya çalışın. Böyle yapan herkese müstehak. 500 liraya değil uygulama, uygulamanın logosu bile bazen zor yapılır. Profesyonel kazançlar istiyorsanız profesyonel kişilere profesyonel ücretler ödeyin. 500 TL lik uygulama almışsınız şuan tam olarak karşılığını veriyorlar size. Aslında aldığınız hizmet muhtemelen verdiğiniz para ile denk. Hayatını koda adamış bir ya da birkaç kişinin fiyatına pahalı diyip buna ucuz diye iş verirseniz gerçekten karşılığı bu. Bunu bilenler bilir. Ölücülüğe hiç gerek yok üzerine alınan alınabilir.

Sizi esefle kınıyorum hocam. Ne demek müstehak. İnsanlar ölücülük yapar veya yapmaz. Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor. Ucuz et almaya kalktı diye müstehak kelimesi **************ları yasallaştırmakta ve kendilerini haklı çıkartmakta.

Diğer söylemlerinizde doğru olabilirsiniz ama **************lara arka çıktığınızı belirtmek isterim.
crazygonzales

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.ilgikolik.com

• Üyelik 09.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Katılıyorum hocam

ocalburakdurmus ocalburakdurmus E-Ticaret Yöneticisi Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 0 / 243
  • Ticaret 1, (%100)
Müstehak, hak etmek, hak kazanmak ve layık olmak anlamlarında kullanılan bir sözcüktür.

500 liraya android uygulama geliştirilmez. Eğer 500 Liraya "bile bile" uygulama geliştirileceğine inanıp, **************ya finansör olunuyor ise bu kişiye müstehak olur. Yani bu kişi bu ayıplı hizmete talip olduğu için bu hazin sona layık olur. Kendisinin de kabul ettiği gibi.

Türkçe'ye aykırı bir kullanımı olmayan bir kelimeydi benimkisi. Ucuz etin yahnisi olmaz. Olmamış yahni yaparsan onun tadı da müstehak (müstahak) olur.

Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor da bu arkadaşı 2 kere dolandırmalarının sebebi bu arkadaşın iki kere aynı hataya düşüyor olması. Biz eleştirmezsek kim eleştirecek? BKZ: "Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir?"

Örnekleri çoğaltabilirim. Arkadaşın iki kere komik tutarlara uygulama yaptırmaya çalışıp bu sebeple dolandırılıyor olmasını ağır bir dille eleştiren birini eleştirmek sizin tercihiniz. Saygı duyarım. Saygım da size müstehak...

SEBTURKA adlı üyeden alıntı

Sizi esefle kınıyorum hocam. Ne demek müstehak. İnsanlar ölücülük yapar veya yapmaz. Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor. Ucuz et almaya kalktı diye müstehak kelimesi **************ları yasallaştırmakta ve kendilerini haklı çıkartmakta.

Diğer söylemlerinizde doğru olabilirsiniz ama **************lara arka çıktığınızı belirtmek isterim.
crazygonzales

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Müstehak, hak etmek, hak kazanmak ve layık olmak anlamlarında kullanılan bir sözcüktür.

500 liraya android uygulama geliştirilmez. Eğer 500 Liraya "bile bile" uygulama geliştirileceğine inanıp, **************ya finansör olunuyor ise bu kişiye müstehak olur. Yani bu kişi bu ayıplı hizmete talip olduğu için bu hazin sona layık olur. Kendisinin de kabul ettiği gibi.

Türkçe'ye aykırı bir kullanımı olmayan bir kelimeydi benimkisi. Ucuz etin yahnisi olmaz. Olmamış yahni yaparsan onun tadı da müstehak (müstahak) olur.

Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor da bu arkadaşı 2 kere dolandırmalarının sebebi bu arkadaşın iki kere aynı hataya düşüyor olması. Biz eleştirmezsek kim eleştirecek? BKZ: "Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir?"

Örnekleri çoğaltabilirim. Arkadaşın iki kere komik tutarlara uygulama yaptırmaya çalışıp bu sebeple dolandırılıyor olmasını ağır bir dille eleştiren birini eleştirmek sizin tercihiniz. Saygı duyarım. Saygım da size müstehak...

Aslında ben unity asset store'den bu excavator oyunun yaptırmak istemiştim bu linkteki istediğim oyunun farklı bir versiyonu tam kapsamlı olanı hazır mobil olanı da vardı amacım reskinletip yayınlamaktı kendisine de daha önce excavator oyunu yaptırmak istediğimi söylemiştim oda bana bu oyunun görsellerini atmıştı aradan bir zaman geçti yaptırmaya karar verdim ama mobil olanı kaldırılmıştı oda yanlışlıkla gidip bunu almış ben bunun altından kalkamam dedi sözde telafi edecekti ama etmedi neyse sağlık olsun bundan sonra kendim codecanyon vs yerlerden kodu satın alıp düzenleyeceğim
https://assetstore.unity.com/packages/3d/vehicles/land/simulator-of-construction-equipment-79964

sagiir sagiir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 18 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
ucuz etin yahnisi ...
crazygonzales

kişi bu mesajı beğendi.