lostyazilim
tr.link

WebView uygulamada websitenin header ve footer barını gizleme hk.

17 Mesajlar 2.838 Okunma
lstbozum
tr.link

emrexbt8 emrexbt8 Mergen Bilişim GmbH Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 912
  • Beğeniler 91 / 118
  • Ticaret 1, (%100)

epine adlı üyeden alıntı

benim burda anladıgım sen başkasının mobil uygulamasını çalıştırmak istiyorsun orta kısımda adamın reklamı antini kuntini yok sende header da logosunu footer da linklerini gizlersen uygulama yazdım diyeceksin bunu yapmaya ugraşcagına accuk php ogrensen accukda jquery node js de istedigini yazarsın bunlara gerek kalmaz ! seni inceledim grafik dalında ugraşıyorsun bence dalında kal bu işle yol alamazsın !

Sen çok yanlış anlamışşın burada herşey bana ait kendi sitem için açtım konuyu. Bundan sonra anlamadığınız şeye yorum yapmazsanız sevinirim :)

wmaraci
reklam

130793 130793 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
çok merak ettim footer da yazan kodları dosyayı açıp niye silmiyorsun :) yada header da yazan kodları dosyayı açıp niye silmiyorsun madem gostermek istemiyorsun sil geç :D niye kodu yazıp sonra o kodu saklamaya çalışıyorsun bana bunu açıklasana :) bir insan bir kodu yazıp sonra onu niye silmeye çalışır ? bana kalkıp webde goruncek mobilde gorunmiycek ondan deme o kodu yazacak adam css nedir zaten bilir kalkar gider css den mobile ise hide eder hadi onuda bilmiyor php yada asp ise kalkar gider tarayıcı ayıklar mobile ise kaldırır web ise gosterir bunun 500 milyon yolunu yazarım sana biraz mantıklı konuşun ;) hangi dili istiyorsan o dilde inan 500 yolu var bunun :) ama sen programcı olmadıgın için o programıda %100 sen yazmadıgın için dosyayı açıp istemedigin kodu silemezsin yada dosyayı açıp mobilde saklayıp webde gosteremezsin yada tam tersi

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
$iPod = stripos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"iPod");
$iPhone = stripos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"iPhone");
$iPad = stripos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"iPad");
$iPadOS = stripos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"Macintosh");
$Android = stripos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"Android");

//TODO
if( $iPod || $iPhone || $iPad || $iPadOS || $Android){
echo'mobile ise burayı aç ';
}else
{
echo'mobile değilse burayı aç';
}

yani ben kalkıp gidip footer yada header kodlarını alta koysam mobile olmayacagı için aşagıyı açar yukarıyıda boş bırakırım o kodu çalıştırmaz yok tam tersini yapacaksam yukarıya koyarım aşagıyı boş bırakırım orayı çalıştırmaz vs. vs.

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
yok php de yazmadım css kullanabilirim diyorsan

mobile

desktop

al bunu kendine gore düzenle bitti gitti eger bu kodları sen yazdıysan dedigin gibi bu iki yolla herşeyi yapabilirsin. ama yok benim dedigim gibiyse fantazi aramaya devam ;)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
ordaysan team yaz 2 dk düzenliyim sana kodu yatıcam cok yorgunum

emrexbt8 emrexbt8 Mergen Bilişim GmbH Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 912
  • Beğeniler 91 / 118
  • Ticaret 1, (%100)

epine adlı üyeden alıntı

çok merak ettim footer da yazan kodları dosyayı açıp niye silmiyorsun :) yada header da yazan kodları dosyayı açıp niye silmiyorsun madem gostermek istemiyorsun sil geç :D niye kodu yazıp sonra o kodu saklamaya çalışıyorsun bana bunu açıklasana :) bir insan bir kodu yazıp sonra onu niye silmeye çalışır ? bana kalkıp webde goruncek mobilde gorunmiycek ondan deme o kodu yazacak adam css nedir zaten bilir kalkar gider css den mobile ise hide eder hadi onuda bilmiyor php yada asp ise kalkar gider tarayıcı ayıklar mobile ise kaldırır web ise gosterir bunun 500 milyon yolunu yazarım sana biraz mantıklı konuşun ;) hangi dili istiyorsan o dilde inan 500 yolu var bunun :) ama sen programcı olmadıgın için o programıda %100 sen yazmadıgın için dosyayı açıp istemedigin kodu silemezsin yada dosyayı açıp mobilde saklayıp webde gosteremezsin yada tam tersi

Xenforo kullanıyorum kendim yazmadım scripti

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
at team bakalım pc başındayım

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri