Ön Bilgi ; Uygulamamızı Satın Alacak Arkadaşlara Admob Günde +50TL Reklam Kazancı Sağlamaları Açısından Destek Vereceğiz
Ayrıca 150TL Ve 60TL Reklam Hesapları İle Facebook / İnstagram'da Reklam Çıkmalarına Olanak Sağlanacaktır
Arkadaşlar 4 Ay önce admobdan günde +80tl kazanç sağlıyordum 1000indirmeye onu göz önünde bulundurarak söylüyorum iyi bir reklam ve yayım ile güzel kazançlar elde edebiliyorsunuz
Satış Limiti ; Tamamen Kaynak Kodları ile teslim edilecektir ve maximum 15 Kişiye satışı sunulacaktır
Fiyat; Fiyat hakkında ve uygulama hakkında detaylı bilgi almak için lütfen yorum veyahut pm atınız Ucuza Bırakacağım Kaynak Kodları İle ve Her konuda yardımcı olacağım
Androidde Biliyorsunuz Görev Yaptırarak Ödüllü Reklam Videosu İzlettirerek Para Kazanmamızı Sağlayan Uygulamalar Mevcut Bende Mantığı Değiştirerek Bir Uygulama Yazmak İstedim Ve Sonunda Projemi Bitirdim. Uygulama İçerisinde Asla Para Ve Kazanç Kelimesi Geçmemektedir.
4 Adet Karakter Ve 1 Adet Ana Karakter Vardır Bunları Skill İksirleri İle Geliştirip Exp Alıp Level Atlattırabiliyorsunuz Ve Her Level Başı Kullanıcınıza Firebase Panelden Belirlemiş Olduğunuz Miktarı Kazanç Olarak Veriyorsunuz.
Para Kazanma Oyunumuzda Kullanıcılarınız Kendi Aralarında Whatsapp Tarzı Sohbet Eklentimiz İle Sohbet Edebilecekler;
Detaylı Tanıtım Videosunu İzleyebilirsiniz ;
Ve Daha Nice Özelliğe Demo Apk İndirerek Detaylı Gözlemde Bulunabilirsiniz