[CENTER]*** Konumuz: http://www.***.net/android-amp-ios-uygulama-gelistirme/1687640-android-native-uygulama-webview-minimal-oyun-reskin-ios-webview-tek-paket-garantisi.html
MUSTERILERIMIZ NE DIYOR?
1 adet uygulama alında hayatımda gördüğüm en iyilerden birisi teşekkürler :)
Uygulama yaptırıldı. Gayet ilgili bir arkadaş.
mustafagumus adlı üyeden alıntı
ref aldım arkadaş gayet başarılı arkadaşlar aşagıdaki oyuna bir hayli ugraştık çözemediksaolsun arkadaş çözdü
Arkadaşla bir iş için anlaştık fakat kendisi sağ olsun o kadar yardımcı oldu ki bütün çalışmalarımızı onunla yapma kararı aldık, teşekkürler :)
1 Adet Sitem için webview uygulaması yaptırıldı. Gayet hızlı ve ilgili bir arkadaş . Şuanlık sorunsuz çalışmaktadır. Teşekkür ediyorum.
Android uygulama yaptırıldı. Sorun çözmeye yönelik çalışan bir arkadaş. Söyledikleri özellikleri sıkıntısız yaptı.
Eğitim sitem ile ilgili uygulama yaptırttım. Ben bu kadar ilgili, sabırlı ve işini iyi yapan biri görmedim. Uygulamanın her anında gerek uzaktan bağlanarak, gerek telefonla beni bilgilendirdi. İsteklerimin hepsini de yerine getirdi. On numara iş çıkardı. Umuyorum ki ileriki çalışmalarımda da beraber olacağız. Ellerine Sağlık.
NOT: Uygulamaların kabul edilmesi veya edilmemesi tamamen sizin içeriğiniz ile alakalı bir durum. Bu konuda, Webview ve diğer düşük bütçeli uygulamalarda sorumluluk almıyoruz. Sadece yüksek bütçeli Native yapımlarda garanti verebiliriz. iOS alımlarımız geçici olarak durduruldu. İleriki zamanda iOS ile ilgili bilgi konumuzda bulacaksınız.
[/CENTER]