Uçuşa hazır olun!
Gerçek Performans Arttırıcı
Oyunları hiç takılmadan (Donmadan & Kasmadan) en yüksek performansta oynayın. CPU,RAM ve diğer donanımsal özelliklerin otomatik olarak tek tıkla performansını arttırır.
Sizin için Ne Yapabiliriz?
Cihaz gecikme sorunlarını düzeltebilir gözle görülür FPS değerlerini arttırarak daha akıcı oyunlar oynamanıza olanak sağlarız.
CPU BOOST TWEAK mantığıyla çalışan tek uygulamayı sizlere sunarak işlemci hızınızı arttırıp aynı anda işlemciyi soğutmaya yardımcı oluruz. Sistem uygulamalarına TWEAK oluşturarak daha üst düzey oyun hızlandırma sunuyoruz.
Üst düzey oyun hızlandırma
UYGULAMANIN RTL DESTEĞİ MEVCUTTUR!
RESKİN + MARKET AÇIKLAMASI + LOGO + DESTEK
= 600TL
ÖDEME YÖNTEMİ ENPARA ( 1 GÜNDE RESKİNLENİP TESLİM EDİLİR )
GELİRİ GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA ADMOB ANLIK SS ATABİLİRİM.
WHATSAPP
( KAYNAK KODLARI 1000TL )
Düzenli güncellemeleri yapılmaktadır yapılan güncellemeler ücretle verilicektir ( çok fazla bi miktar değil )
DEMO LİNKİ
*SORU CEVAP*
+ Uygulamalar nereden alındı ?
- codecanyon tarzı vs sitelerden alınmamıştır. Özel olarak yazdırılmıştır.
+ Markete yükleme yapıyormusunuz ?
- Evet markete yükleyip anahtar teslim gibi birşey yapmış oluyoruz :)
+ kaç adet reklam alanı var ?
- 5 adet reklam alanı var 3 geçiş 2 banner ( arttırılabilir ama ihlal olur )
+ Reskin işlemi için ücret veriyormuyuz ?
- Reskin işlemini kendim yapıyorum ücretin içerisindedir.
+ Güncelleme durumları nelerdir ?
- Bazı gerekli kütüphane güncellemelerini sizlere ücretsiz yapıp apk atıyorum. Özel istediğiniz şeyleri günceller ücreti karşılığında veririm.
2. UYGULAMA ( SOUNDMAX PRO )
SoundMax Ekolayzır Cihazınızı Kullanırken, Müzik Dinlerken, Ses Kaydı Alırken, Oyunlar Oynarken Cihazınızdan Daha Verimli Bir Şekilde Ses Almanız İçin Yapıldı. Siz Cihazınızı Kullanırken Aynı Zamanda Uygulama Sayesinde Cihazınızın Sesini Yükseltebilir, Müziğinize Ve Oyununuza Eko Verebilirsiniz. Siz Bu İşlemleri Yaparken Sadece Uygulamayı Çalıştırıp Arka Tarafa Atmanız Yeterlidir O Tüm Müzik Ayarlarını Kendi Başına Yapacaktır.
SoundMax Ekolayzır Android Gingerbread ve Onun Üstündeki Cihazlarda Çalışmaktadır.
Üzücü Olarak Söyleyebilirizki Bazı Custom Romlarda (LineageOs,ResurrectionRemix vb.) Çalışmayabilmektedir.
RESKİN + APK + LOGO + MARKET AÇIKLAMASI ( 2 DİL ) = 250TL
( KAYNAK KODLARI 500TL )
İLK UYGULAMAYI SATIN ALAN ARKADAŞLAR İÇİN 2. UYGULAMA 100TL