Uygulama bi nevi dailymotion mobil uygulamasıdır ancak videoları kendimiz yüklüyoruz kendimiz ister hem dailymotion reklamlarından hemde admob'dan kazanıyoruz yada sadece admobdan.

Uzun zamandır çok heves edip almıştım scripti, domainimi hostumu aldım kategoriler için güzelce resimleri editledim ertesi gün godaddye girdim üyelik onayı için belgeler istiyor. Kimlik, pasaport, kart resmi vs.vs yollamama rağmen açmadılar yani kısaca Ben kendimi, ben olduğuma inandıramadım adamlara. Bende sinir oldum iptal ettim üyeliği bütün hevesimde kaçtı gitti.


Uygulama işleyişi şöyle: domain host alıyoruz ( websitemiz olmayacak sadece admin paneli olacak) herşeyi admin panelinden yapıyoruz uygulamayı editleme harici icon vs.
sitenin admin panelini kurduk ordan kategori ekleyebilir, video yükleyebilir birçok özelliği kullanabiliriz.

Uygulamada şunlar mevcut: Admob reklamları, banner ve geçiş.
Sade admin paneli baya kullanışlı.
Anasayfada reklam bölümü aynı anda 3 adet reklam alınabilir. Aralarında otomatik geçiş yapıyor tıklayınca istediğiniz siteye yöneltiyor.
En çok izlenen videolar, Popüler videolar gibi kategoriler.
Favori olarak işaretlediğiniz videolar.
Ekran kaydırarak video geçme gibi bir çok özellik bulunmakta.

Uygulama için harika fikirlerim vardı iyide kazandırıcaktı eminim ama hem hevesimin kaçması hemde başka projelerimin olması yüzünden pek ilgilenemiyicem.


Satın alacak kişi hem web için hemde android için source kodları alacak. ve aklımda olan fikirleri kendisine belirteceğim ister dinleyebilir ister kendi istediğini yapabilir.

Fiyatı 65TL'dir.

Not: Bu proje için vaktim yok fakat düşündüğüm şeyleri yaptıracak birini bulabilirsem satışı iptal edebilirim bunun içinde pm atabilirsiniz.

demo admin paneli için pm atınız.
Android Studio ile yazılmıştır.