Whatsapp : +90 546 599 4144
KISA SÜRELİĞİNE : 100TL
SINIRLI KONTENJAN
Online ödeme vardır. (Kredi kartı vs.)
Henüz 3 haftalık ve +400 kullanıcıya sahip ilk satışın örnek kazanç görselidir.
Referanslar:
Hayırlı satışlar dostum �� daha önce iş yaptırdık sağlam ve düzgün birisi.
1 adet uygulama alındı ++ kendisi ilgili kısa bir sürede teslim sağladı
Uygulama alındı ilgisi alakası eşsiz umarım tekrar tekrar çalışırız
uygulama alındı çok ilgili ve alakalı bir arkadaş çok teşekkür ediyorum kendisine her şey için
1 adet uygulama alındı. Kurulumu ve desteği gayet güzel ve ilgiliydi teşekkür ederim.
Uygulamayı satın aldım. Arkadaş her aşamada çok yardımcı oldu. Başka projeler için de kendisiyle kontak halindeyiz. İlgi alakası için kendisine teşekkür ederim
uygulama teslim alındı, sağ olsun kısa sürede halletti
Ürün satın aldım. İlgili bir arkadaş muhabbeti de güzel
arkadaştan uygulama alındı. güzel ve temiz çalışıyor. istenilenleri kısa sürede hallediyor.
İşinin ustası güvenle ticaret yapabilirsiniz. 2 adet uygulama sipariş verdim 3 saat sürmedi çok hızlı ve işini dürüstçe yapıyor çok tşkrler ��
Bir adet sipariş verildi. Uygulamayı dediği sürede teslim etti ilgili bir arkadaş. Gelecek projelerimiz için beraber çalışabiliriz.
Bir adet sipariş verildi, uygulamayı kısa sürede teslim etti Güvenilirdir. Çok teşekkürler
Uygulama aldık yardimci bir arkadaş teşekkürler
Uygulama alımı yapıldı, ilgili arkadaş.
Hocamla başka projede çalıştık dürüst, çalışkan birisi her konuda güvenebilirsiniz
Uygulamayı satın aldım çok yardımcı oldu artık arkadaşla çok uzun süre çalışacağız.
Teşekkür ederim. Herşey güzel oldu. Uygulamamız çıktı. 100 TL kazanıldı bile. Admob da güzel kazanç sağlıyor . Hayırlı kazançlar satışlar