Uygulama linki : Konuyu okuyup ona göre PM isteyin
Yayınlanma zamanı : Temmuz 2020
Fiyat: PM
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Hayır
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Alt kısmı okuyun
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 450 indirme/ 70 değerlendirme (100 olacak)
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Reklam+Organik
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : evet
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Oyun forumdaki bir arkadaştan alındı
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır
Açıklama: Merhaba, oyunu satma nedenim admob kısıtlaması yemem. Oyun 7 temmuzda yayınlandı 15 temmuzda benim admob hesabıma kısıtlama geldi bu arada ben 115 liralık adwords reklamı çıktım ve yaklaşık 500 kişilik bir kitle indiri. Adwords için 3 farklı dilde görseller hazırlayıp reklam verdim 300TL'lik bonus kuponum var onu kullanacaktım ama kısıtlama yiyince olmadı alan arkadaşa 300tl'lik reklam da vereceğim. Onun dışında forumdan 100 adet 5 yıldız ve uygulamayı ön plana çıkartacak türden yorum hizmeti satın aldım bu sayede uygulamanın sıralaması baya bi yükseldi. Reklam verdiğim dönemde 30tl bir gelir elde ettim ama dediğim gibi hesabım kısıtlama yiyince maalesef reklamlar kesildi. Alacak arkadaş yaptığım masrafları göz önünde bulundurup bir teklif yaparsa anlaşabiliriz. Ayrıca oyunun play store'da almanca ingilizce ve türkçe sayfalarının tercümesi görselleri ile birlikte yapılmıştır, vereceğim 300tl'lik reklamı bu 3 dilde de yapabilirsiniz. Alacak kişiye oyunu developer console'dan devredeceğim ve kaynak kodları vereceğim reskin ardından oyun hazır.