Teşekkür ederim.
androidsistem adlı üyeden alıntı
ideos x5 neredeyse tüm büyük telefoncular da satılmakta. Ayrıca Huawei dünyanın en büyük ilk 5 telefon üreticisinden birisidir, sadece ülkemizde pek tanınmamakta.
Telefon hakkında biraz daha bilgi edindim, ayrı bir video incelemesine baktım ve web sayfalarındaki videoları açmakta sorun çıkardığını gördüm, huwei'yi az çok modemlerden falan biliyorum ama pek içime sinmeyen bir model açıkçası yine de tekrardan teşekkür ederim.
Kalashnikov adlı üyeden alıntı
HTC wildfire s önerebilirim. bütçenizi 50 TL daha arttırabilirsiniz bu telefon için. Kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar.
HTC aslında ilk aklıma gelen telefonlardan birisiydi fakat fiyatları oldukça pahalı tavsiye ettiğin de gayet güzelmiş onu da bir inceleyeyim. Birde HTC Chacha aklımdaydı fakat o facebook tuşu yokmu o beni kendinden soğuttu, çocuk telefonu gibi hissettirdi bende kendisini :)
Dediğim gibi gio'da da o sorun var ve ayrı bir tarayıcı kurulup da giderilebiliyormuş fakat her web sayfasında verimli değilmiş.
Peki teşekkürler, biraz daha öneri bekliyorum ve önerilen telefonlar arasında isteğime ve bütçeme en uygunu almayı düşünüyorum, tabi detaylı bir şekilde incelemem de lazım.