Akıllı Telefonunuzda El Yazınızla Hesaplama Yapın!



Özellikle karmaşık işlemler gerçekleştirileceği zaman hesap makinesi kullanmak oldukça zor, buna çözüm olarak ise İOS ve ANDROİD platformunda geliştirilen bir hesap makinesi olan MyScript Calculator.


MyScript Calculator, kullanıcılara alışıldık hesap makinesi arayüzü olan rakamları ve fonksiyonları içeren tuşlar yerine boş bir yazı kağıdı sunuyor. Kullanıcılar el yazısı ile yapmak istedikleri hesaplamayı yazıyor ve uygulama bir çok elyazı tipini tanıyarak sonucu veriyor. Uygulama, bölme ve çarpma gibi standart hesaplamaların yanı sıra trigonometriden kalkülüs hesaplamalarına birçok karmaşık işlemi de yapabiliyor.



Uygulamanın bir diğer önemli özelliği ise, eşitlik içerisindeki bilinmeyenleri de bulabiliyor olması. Uygulamaya yazılan bir eşitlikte soru işareti konulan bilinmeyeni uygulama çözerek bulabiliyor. iOS 7 güncellemesi ile birlikte uygulama, hiperbolik fonksiyon işlemlerini de destekliyor. En büyük özelliğini ise İOS ve ANDROİD platformunda ücretsiz olarak kullanıcılarla buluşuyor.
İndirme Linklerini Haberin Kaynağında Bulabilirsiniz.
Kaynak:Akıllı Telefonunuzda El Yazınızla Hesaplama Yapın!