-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Dünya üzerinde en çok kullanılan işletim sistemi Android'in 6.0 Marshmallow OTA versiyonunun çıkış tarihi belirlendi.
Android Marshmallow geçen Ağustos'ta resmi olarak açıklandıktan sonra Google'ın, Android işletim sisteminin OTA versiyonunu tanıtmasının biraz geç gerçekleşmesi bekleniyordu. Google'ın dün gerçekleştirdiği lansmanda tanıttığı Nexus 5X ve Nexus 6P cihazlarından sonra OTA versiyonunun Ekim ayında kullanıma sunulacağı düşünülüyordu ve beklendiği gibi de oldu.
Google dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan Android'in yeni sürümü 6.0 Marshmallow'un OTA çıkış tarihini gelecek hafta olarak belirledi. Google'ın bu açıklamayı yeni Chromecast, Chromecast Audio, iki yeni Nexus telefonu ve Google Pixel C'nin çıkışından sonra gerçekleştirmesi pek sürpriz olmadı. OTA güncellemesini hangi cihazların kullanabileceği tam olarak açıklanmış değil. Fakat Google'ın lansmandan sonra bu güncellemeyi çıkartacağını duyurmasının üzerine tahmin edebileceğiniz gibi güncellemeyi ilk alabilecek olan cihazlar Nexus telefon ve tabletler.
Android Marshmallow, şu ana kadar en iyi yapılandırılmış Android işletim sistemi sayılıyor. Bu işletim sisteminin hangi cihazlarda kullanılacağını buradan öğrenebilir ve telefonunuzun sistem güncellemesini alıp almayacağı bilgisine ulaşabilirsiniz.
Kaynak
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ