-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet bugün Nexus 6p cihazıma Andorid 8.0 güncellmesini aldım. İlk düşüncem şu oldu.
2015 Ekim ayında çıkan Nexus 6p için yayınlanan işletim sistemi güncellemesi cihazı dahada hızlandırdı. Baştan yarattı resmen.
İphone'dan bir kez daha soğudum. Bir kez daha verdiğim paralara acıdım.
Yeni geçiş efektleri ve arayüzü ile baştan tasarlanmış. Kullanımı kolaylaştırılmış buldum.
Şuan telefonu bir kez daha sevdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Samsung s6 ya gelmemeşi kötü oldu benim için bende bekliyordum merakla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Stok rom içerin direk Google ürünlerini almak tıpkı iPhone almak gibi geliyor bana tek farkı Google üzerinde daha özgürsünüz şu an iphone kullanıcısıyım Jailbreak gelmemesiyle iyice soğudum cihazdan en yakın zamanda androide geçiş yapacağım.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bende Android cihazlara verilen paralara acıyorum açıkçası. Uzun kullanım testi yapmadan, performans belirleyici bir çok testi yapmadan nasıl iOS işletim sisteminden daha iyi olduğu kanısına vardınız? 4GB ram ile 2GB'lık iOS performansı almakla onu geçmiş olmuyorsunuz. Kaç tane android telefon kullandıysam hepsi beni tek tek pişman etti. Sadece Sony xPeria z3 Compact ilk çıktığında almıştım ve beğenmiştim onun dışında kullandığım tüm Android cihazlar 1500+ segmentlerinde olmasına rağmen Türk parasıyla 500 TL ancak edecek cihazlardı. Android söz konusu olan stabilite olduğunda pişmanlık yaratır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İmkanınız var ise. Gidin Google Pixel XL alın. Ben 2015 yılında çıkmış Nexus 6p kullanıyorum İphone 7 + dan daha yi fotoğraf çekiyor.
cagdaskorkmaz.com.tr