Arkadaşlar sizlere kendi çektiğim videomu paylaşmak istiyorum.
Şu sıralar popüler olan AA oyununun videolu hilesi arkadaşlar. Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuşumdur umarım. Çünki gerçekten geçemediğinizde büyük sıkıntılara yol açan bir oyun. Sinir krizleri geçirmeyin. :D
Herhangi bir sorununuzda burdan yazabilirsiniz. Sadece Android ile olan bu hile IOS da denendi, olmadı bilginize.
Hocam öncelikle şunu belirtmek isterim. Android de oluyor sadece.
CHOOSE LEVEL ile play logosu olan yani oyunu başlattığımız butona aynı anda basmak gerekiyor. Bazen geç algılıyor, ikisine aynı anda basamazsak tekrar başa dönüp aynı işlemleri yapmak gerekiyor.
Eğer ilkinde olmassa 2 ve 3. denemede mutlaka oluyor, hocam video bizzat bana aittir Samsung Note4 ile denendi.
Diğer cihazlarda farklılık gösterirse onu bilemiyeceğim?
hiç uğraşmayın rootluysa direk para ile satın alma hilesi var onu yapın rootsuzsa apk editör veya browser indrin current level i 9999999 yapın artık ne kadar level gelirse gelsin hepsini açmadan oynarsınız
Hocam öncelikle şunu belirtmek isterim. Android de oluyor sadece.
CHOOSE LEVEL ile play logosu olan yani oyunu başlattığımız butona aynı anda basmak gerekiyor. Bazen geç algılıyor, ikisine aynı anda basamazsak tekrar başa dönüp aynı işlemleri yapmak gerekiyor.
Eğer ilkinde olmassa 2 ve 3. denemede mutlaka oluyor, hocam video bizzat bana aittir Samsung Note4 ile denendi.
Diğer cihazlarda farklılık gösterirse onu bilemiyeceğim?
İlk denediğimde olmadı tekrar denediğimde google play logosu gelmiyor artık nedendir acaba ?
İlk denediğimde olmadı tekrar denediğimde google play logosu gelmiyor artık nedendir acaba ?
Bu konuda bilgim yok hocam, bütün arkadaşlarım neredeyse bu hile ile baya bölüm kastık, belki sürüm ile alakalı olabilir. Eğer sürüm güncellemesi geldi ise işe yaramıyor olabilir.