Merhaba arkadaşlar.Sizlerle zaman zaman kullandığım çok güzel yani indirdiğinizde gerçekten memnun kalacağınız kendi kullandığım uygulamalardan önerilerde bulunacağım.Sizlere bu blog yazımda Airdroid uygulamasından bahsetmek istiyorum.

Airdorid nedir ne işe yarar?

Airdroid wifi ile internete bağlandığınızda bilgisayarınıza hiçbir kablo vb. şeylerin gereksinimi olmadan dosya transfer etmenizi sağlamakta.Aynı şekilde mesajlarınızı okumanızı,Müzikleri,Kişileri,Dosyalarınızı,Videolarınızı,Fotoğraflarınızı,Arama geçmişinizi,kameranızı,ekran görüntünüzü,uygulamalarınızı bilgisayar üzerinden yönetmenizi sağlamaktadır.Uygulama gerçekten süper ve her telefon için gerekli bir uygulama olduğuna inanıyorum.Bir de bilgisayardan telefonunuzada dosya transfer edebiliyorsunuz.Kaç gb kullandığınız kaç gb kaldığınız vb. herşeye rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Bu bağlantı ile indirme linkine ulaşabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=tr

Airdroid’e nasıl giriş yaparım?

Telefonunuza yüklenen simgeye tıklayın.Ekrana gelen ip adresini 192.168.1.8:8888 tarzı birşeydir bu.Bunu bilgisayarınızın araç çubuğuna yazıp bir siteye girermiş gibi enter’a basın ve telefonunuza gelen onay ekranını accept yani kabul et tuşuna basarak kabul edin.Ve artık yönetme penceresi karşınızda.



Uygulamanın ekran görüntüsü şu şekildedir:



Cep telefonu görüntüsü ise şu şekildedir:



KAYNAK: http://bugrahanisbakan.com/kullandigim-andoid-uygulamalari-airdroid.xbi