-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana hiç güvenilir gelmiyor bu tür şeyler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam sistemi zaten google kendisi devreye soktu siz istemesenizde android google a ait olduğu için adamlar sizin bilginiz olmadan istediği an cihazınızı yönetebiliyor yane cihazın arkaplanında ne çalışıyor bilemiyorsun illa güvenlik arıyorsanız hiç internet açmamanız gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bugün 3 telefonu devreye soktum ilk 2 note 2 de aynı mail adresi vardı birinci note 2 nin yerini tespit edemedi ama ikinci note 2 nin yerini çok hızlı bir şekilde ve net bir konumda yer tesbiti yaptı ayrıca telefon sessiz de olsa dahi sesi son ses olarak çaldırabiliyorsunuz mailleri ayırdım bu seferde birinci note 2 nin konumunu tam vermedi ikinci note 2 yi de hiç bulmadı birde Sony Ericsson w19i var onuda daha telefondan ayarlama fırsatım olmadı sistem tam bir kararlılık ile çalışmıyor galiba umarım düzeltilir ama güzel bir servis olmuş latitude den iyi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Networker
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Googlenin hizmeti gercekten süper, bana göre tek kötü yani sadece telefonda internet oldugunda calisiyor, keske gps sayesinde de calisiyor olsaydi mükemmel olurdu
Airdrop, Bounty, Kripto icin Gruba Dahil Olmaniz Yaterlihttps://linktr.ee/gurcu87