lostyazilim
tr.link

Android İşletim Sistemi Bilgisayarda! (Android Emulator - Bluestacks(eski sürüm))

4 Mesajlar 2.643 Okunma
acebozum
tr.link

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,

Bu yazımda cep telefonunuzda oynadığınız oyunlar ve android uygulamaları bilgisayarınızda da çalıştırmaya yarayan "BlueStack" programını anlatacağım.

Eski Sürüm yayınlıyorum, çünkü son sürüm çalışmıyor "Bende çalışacak belki ne biliyon!?" diyenler için buyrun son sürümü yükleyebileceğiniz internet adresi :http://www.bluestacks.com/

Başlangıçta şöyle bir arayüz karşılıyor bizi, en üst kısımda bizim yüklemiş olduğumuz uygulamalar, alt kısımda ise programın yüklediği uygulamalar. Evet program otomatik olarak bu uygulamaları yavaş yavaş indiriyor sizin indirmeleriniz olmadığı zamanlarda arka planda bu uygulamaları indirip oynamaya hazır halde bekletiyor.

Google play store'a nasıl girerim ?

Bunlar benim oynadığım oyunlar ve programın çalıştığına dair resimler;

googleasistan
webimgo

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Bundan 2 sene önce paylaşmıştım ben de :)
http://wmaraci.com/forum/android/android-uygulama-oyunlarini-bilgisayarda-calistirma-yeni-bluestacks-app-player-29494.html

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Bende bu sürümü bulana kadar hep senin paylaştığın sürümü buldum. Hocam birçok sürümünü buldum internet'de en stabil en hızlı çalışan sürümü bu yine.. Tabi sizin 2 yıl öncesine göre en iyis sürüm oydu ben 2 sene geriden geliyorum demek ki:)
future

kişi bu mesajı beğendi.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
Dikkatimi çekiyor, Jackkerl ve future sizin konularınız ve çoğu yorumunuzla aynı mantıkta geziniyorum şu wmaracında. Hayret bişey demeden geçemedim. Güzel paylaşım, ama bazı sorunları var, bunun yanında sorun çıkartan uygulamalar için YouWave Android programını öneririm. Tek başına bu yeterli gelmiyor, ikisi birbirini tamamlıyor.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al