lostyazilim
tr.link

Android Kullanıcıların %95 risk altında

12 Mesajlar 2.109 Okunma
acebozum
tr.link

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
%5'lik kısım el sallıyor! (HİÇBİR ŞEY OLMADI) :D

Konuyu açan arkadaşa özellikle teşekkür ederim lafım ona değil, paylaşmak güzeldir arkadaş da bu eylemi gerçekleştirmiş.

Abi beni FBI dinlese ne olur, bilmem nerenin kimin nesi Hacklese ne olur? Altı üstü standart geliri olan ve tüm banka hesapları hali hazırda zaten ekside olan biriyim. Zaten telefonumda çıplak fotoğraflarım da yok. Salt sistemler üzerinde fazla oynamadığınız sürece ve biraz güvenlik konusundan anladığınızı var sayarsak korkmanıza gerek yok.

Apple'ı güvenli bulan arkadaşlara da selam olsun. Her yeni iOS güncellemesinde çatır çatır bir şekilde Lock Code'un ByPass edildiğini biliyorum Allah'tan. iCloud skandalına ve daha bunun gibi geçmişte yaşadığımız sayısız güvenlik zafiyetine girmiyorum bile.

Geçtiğimiz hafta iOS'den Android'e geçtiğimde kendime "Ben neden bunca zaman bu kısıtlı sisteme takılmışım ki lan?" dedim.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
wmaraci
webimgo

mtpektas mtpektas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Bir çok üretici günceleme verdi. Ayrıca hata yeni değil. Bir ay belki de oldu. Neyse yine de sağ ol..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al