-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Sony Xperia Z siparişi verdim.Ne kadar uzarsa o kadar sıkacaktı.Sınav döneminde de uğraşmamak için telefonu aldım.Yardımcı olan herkese teşekkürler.
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence sony kullaınşsız. fazla şaşalı bir şey istemiyorsan gm discovery i öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1300 Tl ye çıkabilirsen eğer General Mobile Discovery Elite 2 modelini şiddetle tavsiye ederim. Özellikleri ile bu fiyata alabileceğin en iyi ürün bence. Lansmanın ardından satışına başlanacak. Hız konusunda kesinlikle gözün arkada kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
GM Elite olabilirdi ama ekranı çok büyük.Şuan siparişini verdiğim Xperia Z'nin bile ekranı 5inç bana fazla geliyor.Büyük ekran şahsımca sadece internet için telefon alanlar için gereksiz diye düşünüyorum.Ne oyun oynarım, ne de film izlerim telden.Tek yaptığım müzik ve internette gezinmek.Onun için elite bana fazla ama yine eyvallah hocam.
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sony xperia sp kullanıyorum çok iyi değil ama iş görüyor. Oyun performansı orta derecede hız olarak iyi sayılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
arslankerim adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
Sony Xperia Z siparişi verdim.Ne kadar uzarsa o kadar sıkacaktı.Sınav döneminde de uğraşmamak için telefonu aldım.Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Hocam hizli telefon istemissin fakat androidler biraz yavas kalir. ios gayet hizlidir. Ama hiz o kadar onemli degil diosan android olarak S3 onerirdim. Teknik servisi olsun arka kapaginin acilir olmasi olsun hep avantajdir. Arka kapagi acilmayan telefonlar mecbur servise gitmesi gerekir. Garantiside bittiyse mecbur orjinal takilacak bir sürü masraf. Ama arka kapak aciliyor ise yedek batarya al sarji fazla gitsin yedek parcalarini her yerde bulabilirsin. Telden yaziyorum umarim anlatmak istediklerimi anlatabilmisimdir. Önerim samsung S3
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Özel Sektörde çalışıyorum.
-
-
Ad Soyad
U** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
General Mobile'de var hocam şu an ben kullanıyorum iyi bir telefon yapmış türkler alırsan 16 Gb al hocam 4 Gb ile arasında 100 TL gibi bir fark var yanılmıyorsam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Discovery' den memnunum ben, android sürümü iyi, sonracım herhangi bir farkı yok S3' ten. Fiyatı da uygun.
vbasicturkiye.com | Güncel Visual Basic Blogu