Merhaba değerli okuyucularım bugün bu yazımda kendiminde şans eseri olarak bulduğum ve bana oldukça faydası olan ve sizede olacağına inandığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.
Hemen hemen her android işletime sahip cep telefonu sahibi kullanan kullanıcının büyük sorunlarından birisi youtube uygulamasının arka planda yada ekran kapalıyken çalışmamasıdır.Özellikle müzik dinlerken sürekli olarak o ekranda kalmak ve gelen mesajları yanıtlamak için mesajlara girdiğimizde ise müziğin yarıda kalması oldukça sinir bozucudur.Bu gibi durumlardan kurtulmak için NextVid adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.Uygulamayı kullanmak oldukça basittir ilk olarak google play store uygulama mağazasından NextVid adlı uygulamayı indirerek uygulamaya giriş yapabilirsiniz.Uygulama içerisinde dinlemek istediğiniz müziği aratarak uygulama üzerinden müziği dinleyebilirsiniz ekranın kapanması yada örneğin whatsapp’a girdiğinizde müzik sürekli olarak çalmaya devam edicektir.Uygulamanın amacı youtube’dan dinlediğiniz müzikleri sanki normal telefonun müzik çalarla ile dinliyormuşssunuz gibi çalıştırmaktadır.
Uygulamayı buraya ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim NextVid uygulaması ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altından yorum yaparak bana iletebilirsiniz iyi günler :)
KAYNAK : http://kaganuslu.com/arka-planda-youtubedan-muzik-dinleme-yontemi/