DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar BlueStacks da oyun açamıyorum tam açılacağı anda tekrar normal ana ekran kısmına dönüyor acaba böyle bir sorunla karşılaşan cözüm bulan varmı bu tarz bi sorun göremedim forumda ama ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
galiba pc kaldırmıyor kardesim.
bende sorunsuz açılıyor
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
win7 8gb ram 750 gb hd i5 bumu kaldırmıyor ? başka bir sorun olmalı bence
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uyumluluğu değiştirmeyi denedinmi ?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
denedim yine aynı
JackkerL adlı üyeden alıntı
Hocam çoğu sürümde başlangıç ekranında takılma, oyunların açılırken ana ekrana atması veya hiç açılmayıp siyah ekranda kalması gibi sorunlar oluyor. Bazı bilgisayarlar başka sürümü açarken, bazı bilgisayarlar başka sürümleri çalıştırıyor. Öyle ki arkadaşıma kaldırmaz diye kurma dediğim xp işletim sistemli bilgisayarına eski bir sürümü kurup çalıştırdı.
Bu sürüm bende sorunsuz olarak çalışıyor, indirip denemeni tavsiye ederim.
http://www.blogonur.com/bluestack-android-emulator-eski-surum/
hocam bendede oyun açılırken ana ekrana atıyor sorun o hemen onu indirip deneyim bunu kaldırayım da bi önce
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
JackkerL adlı üyeden alıntı
Denemekte fayda var, internet'de bir sürü sürümü var çoğunu denedim ya çalışmadı yada çok eskiydi android sürümü düşültü vs. Bu eski sürümü birinden aldım kaybolmasın diye bloga yükledim :)
cok iyi yapmışın hocam umarım hallolur driver yükledim tekrardan hiç sorunu olmayan bilgisayar büsürü bişiler yaptım yok olmuyor tam açılacakken direk anasayfaya atıyor
Ek Olarak: olmuyor yine önceden calısırdı kesin ben bişe yaptım buna sıkıntı oldu bi ara tango kullanmıstım ben burdan :S
Ek Olarak: Genymotion diye bitane program varmış bu programa alternatif onuda yapamadım iyimi ... yokmu teamla bağlanıp halledebilecek aynı sorunları yaşayan