4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar merka ettiğim ve merak edilen bir konu developer hesap açmak. Acaba Google Play de developer hesap açmak için neler gerekli.
Mesela şuan dolar 2.09TL yani bir kredi kartı tanımlayıp ödeme kısmına geldiğimizde bizden 25$ yani 52.25TL alacaklar. Peki ya bu şekilde alınan ücret kredi kartı hariç ödeme imkanımız var mı?
Ödeme yaparken ATM kartıda olur diyor, ben de HalkBank Bank24 kartı var. İnternet bankacılığına açık ancak gerekli olan bilgileri girdiğimde ne yazık ki işlem başarısızdır diyor.
Bir de Google ödemeyi günlük dolar kur bilgisine göre mi alıyor yani 2.09 ise o an yaptığım ödemede 2.09Tl üzerinden mi kesiyor ücreti?
Son olarak ödeme yıllık mı yoksa tek sefer mi?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Tek seferlik alıyor bu ücreti google, yıllık değil.
ödeme sadece kredi kartıyla yapılıyor, wallet.google.com üzerinde tanımlı olan kartınız üzerinden çekiyor.
Genelde tüm online sitelerin olduğu gibi o anki kurdan biraz daha yüksek oluyor (godaddy,isimtescil vs). 2,09 ise kur 2,10'dan çekmeyi deniyor olabilir. Yani kartta 55-60tl arası bir rakam olursa öyle deneyin.
MtnOzd
RIS / PACS Yöneticisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ris PACS Admin
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam şöyle de deneyebilirsiniz. Halkbankta var mı bilmiyorum da. Sanal kart oluşturabiliyorsanız kartınızın internet bankacılığı ekranından onu kullanabilirsiniz.
Mesela benim garanti paracard'ımında internet bankacılığı açık ama 3D güvenlik önlemli bazı sitelerden birşey alamıyorum. Ama Sanal kart oluşturup içine para atınca sorunsuz halledebiliyorum. (Mesela THY'den bilet alırken direk kartı yazınca hata veriyor. Ama sanal kartın numarasını falan yazınca bilet alabiliyorum)
umarım anlatabilmişimdir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomativ
-
-
Ad Soyad
** **