Merhaba Teknolopi okurları bugünde geldik Haftanın Android Oyunu ve Uygulamasına grafiklerin sizi’de şaşırtacağını umut ediyorum resimlere aldanmayın oyun muhteşem.

Artık her Salı bu güzel oyunları ve uygulamaları sizlerle tanıştıracağız. Bakalım bizim paylaştığımız oyunlar ve uygulamalar sizlerin hoşuna gidecek’mi gerçekten merak ediyoruz. Eğer bu sistem az çok tutulursa sizler için bunları video’lu anlatımlarla devam edebiliriz.

Şimdilik sizleri konuyla baş başa mı bırakayım yoksa bu sıkıcı ön söz sayfasına devam mı edeyim? Hadi sizi bu güzel uygulama ve oyunlarla ile baş başa bırakayım. Her Salı bu konumuza davetlisiniz.

Bu haftaki oyunumuz Granny Smith oyun oldukça eğlenceli bir oyun çoğu Teknolopi okurumuzun beğeneceğini düşünüyorum.



Oyun oldukça renkli grafiklerle hazırlanmış bir oyun resimde gördüğünüz yaşlı kadın evine giren hırsızı yakalamaya çalışıyor patenle yakaladığında'da sopa tuşuyla öldürmeye çalışıyor aksiyon dolu bir oyun eğlenceli'de bütün okurlarımıza tavsiye ederim.



Bu ise ileri'ki seviyelerdeki bölümler hırsız araçla kaçıyor kadına çarpıyor ve kadın ölüyor yıldızlar ise yaşam canı oluyor.



Bu ise ilk bölüm haliyle baya kolay çok hızlı bitmişti bu bölüm seviye ilerledikçe zorlaşıyor herkesin indirip oynamasını tavsiye edeceğim 2. oyun budur birde Infinite Flight var.

Oyunun Ücreti: 4.50 TL
Kaynak: http://teknolopi.com/haftanin-android-oyunu-ve-uygulamasi-2/
Bu oyunu buradan satın alabilirsiniz.

Şimdi gelelim haftanın uygulamasına:

Evet haftanın en iyi uygulaması ise Hot or Not isimden'de anlayacağınız gibi bir tanışma ağı sıcak tanışmalar yaşanıyor ve güzel bir uygulama hazırlamışlar. Kız arkadaş ayarlama işindeki Teknolopi okurlarımıza kesinlikle bu uygulamayı öneriyoruz ateşli sohbetler falan denen olay işte bu programla gerçekleşiyor arkadaşlarımıza öneriyoruz.



Uygulamada çoğu kişi gerçek güzel tanışmalar yaşanıyor şahit oldum karar sizin erkek arkadaşlarımız belki düşünürler diye yazdım.

Infinite Flight Oyun İncelemesi
Kaynak: http://teknolopi.com/haftanin-android-oyunu-ve-uygulamasi-2/
Bu uygulamayı buradan indirebilirsiniz.