Güncelleme mevcut hocam.
Peki.
Bak dostum anlaşılan telefonlarla ilgili pek bir bilgin yok. HTC Desire X orta seviye bir telefon. S2 güzel bir telefon fakat artık baya eskidi. Neredeyse çıkalı 2 sene olacak. Android 4 güncellemesini aldı S2 fakat ondan ötesi gelecek güncellemeleri alacağını düşünmüyorum şahsen SIII varken. O yüzden güncelleme sıkıntısı yaşamaman için en mantıklı yol gidip bir Google telefonu alman olacaktır. Şimdi sen gidip başka bir marka alırsın bu sefer bu telefona niye güncelleme hemen gelmiyor diye şikayet etmeye başlarsın. Çünkü nexus telefonlar güncellemeyi her zaman ilk alan telefonlardır. Ben android'in 4.1.1(jelly bean) sürümünü 3 ay önce inidirp kullanırken 3 ay sonra ilk SIII aldı bu güncellemeyi düşün artık :) O yüzden LG'ye veya başka markaya takılma, önemli olan google telefonu olması. Gidip Samsung Galaxy Nexus'da alabilirsin onda da güncelleme sıkıntısı olmaz fakat çok daha iyi donanımlı çıkacak LG nexus. İşin özeti Android telefonu almak istiyorsan Google telefonu alman şart ben bunu bilir bunu söylerim. Daha önce Sony Xperia S'de kullandım fakat güncelleme sıkıntısı yüzünden sattım. Daha ne kadar açık yazabilirim diye düşünüyorum şu an :)
Demek istediklerini anladım.
LG Nexus ne zamana çıkar sizce? Kesin bir tarih var mı? Çünkü şuan elimde telefon yok ve ne yapacağım bilmiyorum.