lostyazilim
tr.link

Hazır alınan unutiy oyuna reklam ekleme.

4 Mesajlar 1.240 Okunma
lstbozum
tr.link

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)
Herkese merhabalar sevgili forum ailesi.
Hazır alınmış android unity oyun/uygulama ya reklam ekleme nasıl oluyor internetten araştırdım birseyler ama merak ettiğim nokta su uygulamayı aldık unity de proje olarak açtık. Oradaki hazır reklam kodların daki reklam kodunu silip kendi admob reklam kodumuzu yazdığımız zaman olay bitiyor mu?
Yoksa android sdk bilmem ne isleri var onları yapmak zorunlu mu.
Direk reklam kodları mi eklesem projeyi kaydetsem olmuyor mu?
İsin doğrusu sürekli uygulama alıp, adamlara teslim ediyorum.
Uygulama adi paket adi düzenleme ve imzalama reklam kodu ekleyip teslim etmesine 150 lira istiyorlar. Ben kısaca kendim satın aldığım uyuggulamalara bu işlemi yapmak istiyorum.
Yardımcı ve yorumlarinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam, aslında çok basit. Yasir Kula adlı bir arkadaşımızın bu konuları anlatan çok iyi bir sitesi var. Oradan gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Tabi reklamları ekledikten sonra kendiniz bir çıktı almalısınız(apk), bunun içinde Android SDK kurulumu yapmalısınız. Eğer merak ettiğiniz başka bir soru olursa özelden veya burdan sorabilirsiniz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İlgili Konu: https://yasirkula.com/2014/05/26/unity-3d-android-oyunlariniza-admob-reklamlari-eklemek-resimli-anlatim/

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)
Çok teşekkür ediyorum, bu Android SDK kurulumu denilen şeye bir tek kafam takılıyor.
:)

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)

opencartim adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ediyorum, bu Android SDK kurulumu denilen şeye bir tek kafam takılıyor.
:)

Hocam aslında bu işler içinde en basiti diyebilirim. Belirli indirilmesi gereken yerler var.
Google Play ile ilgili ayarları kesin olarak indirmeniz gerekiyor Android SDK içinde ve onun dışında orada görebileceğiniz üzere Android sürümleri mevcut: 6.0.1 vs. Burdan da işaretleyecek olduklarınız oyununuzun çalışmasını istediğiniz android sürümleri olacak.

4.0.1 sürümü ve üstünü işaretlerseniz oyununuz bu sürümlerin altında Android telefona sahip kişilerde çalışmaz o yüzden genel olarak 3.0.1 üstü işaretlenir tabi bu size kalmıştır.

Yine bununla alakalı internette birçok kaynak olması gerekir. Ufak bir araştırma yapmanız bu konuda elinizi güçlendirecektir.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al