Arkadaşlar şunu artık insanlara anlatmak istiyorum. Bıraksın telefon numarasını arayacağım makale hoş güzel ama dünya üzerinde alabiliyorsan düşük modeli de dahil "iPhone" gerisi hikaye.
2 yıllık note 2' imin şarjı tam 16 saat giderken yanımdaki iphone 6 lı çocuk priz arıyor. Ben note 2 imle full parlaklıkta asphalt 8i hiç kasmadan oynarken, iphone lu çocuk parlaklığın dibine vuruyor :))) Note 4 varken iphone kullanmak cahilliktir. Note kullanmayan adam bilemez
2 yıllık note 2' imin şarjı tam 16 saat giderken yanımdaki iphone 6 lı çocuk priz arıyor. Ben note 2 imle full parlaklıkta asphalt 8i hiç kasmadan oynarken, iphone lu çocuk parlaklığın dibine vuruyor :))) Note 4 varken iphone kullanmak cahilliktir. Note kullanmayan adam bilemez
Bunun cahillikle alakası yok. Her insanın telefonlardan beklentisi farklıdır bu yüzden alınan marka ve model değişiklik gösterir. Ayrıca kullanılan işletim sistemleri bambaşka dünyalar. Herkes Android işletim sisteminin ne kadar çabuk şiştiğini ve yavaşladığını biliyor ve uygulama mağazasında saçma sapan şeylerin olduğunuda. Apple marka cihaz alan insanlar işletim sistemi için alıyor pil, ram, ekran çözünürlüğü için değil. Hangi marka 3-4 yıllık telefonlarına hala güncelleme getiriyor ?
Iphone 5s kullanıcısıyım uzun zamandır. Yanına bir de LG G2 aldım. Şu an LG G2 ile dışarı çıkıyorum diyeyim sizlere oradan satın alınıp alınamayacağını sizler düşünün.