lostyazilim
tr.link

LG P705 cep telefonum ağır çalışıyor. Hızlandıramaz mıyız?

3 Mesajlar 14.646 Okunma
acebozum
tr.link

malierkut malierkut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik Teknikeri
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar Arkadaşlar;

Teknosadan LG 705 model telefon aldım fakat ağır çalışıyor yazılım güncelleme yaptığım halde halen ağır çalışıyor. Daha da hızlandırmak için yapabileceğim bir şey yok mu?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

wmaraci
webimgo

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
arkadaşım sana iki yöntem önerebilirim.İlki telefonun ayarlarını sıfırla yani fabrika ayarlarını geri yükle ama sana lazım olan uygulamaların ismini al daha sonra tekrar indir v.b önemli bilgileri benim s3 öyle oldu ağırlaştı sıfırladım btün bilgileri bana ait ve sıfır oldu.İkinciside diğer bir telefonda sony xpreria z oda aynısı oldu ama onda sıfırlamadım onda ise ben bir sürü tema uygulama kurmuştum çok ağırdı kaldırdım eski haline döndü özellikle temayı kaldırdım çok hızlandı.Bunlar dışında başka çözüm yok bana göre.Bu arada güncelleme çok ağırlaştırıyor gerektiğinde yapma örneğin xp'ler güncelleme yapmak tam bi baş belası telefonda da öyle

malierkut malierkut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik Teknikeri
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Format attım telefona uygulamaları mı abartmadan önemli kullandığın 4 tane falan indirip kurdum halen ağır. Acaba diyorum gadgetleri veya uygulamalarını durdurarak mı hızlanır. Başka ne yapılır bilmiyorum Android işlemci 4.1.2 sürümünü kullanıyorum son güncelleme diyor. Ne baş belası bu android işlemci yaw :S ios işlemci harika yaw:S

Bu telefon bir türlü hızlanmadı :S LG L7 OPTİMUS P705

Film izle

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al