-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Replika telefon almak istiyorum. Sar değeri konusunda kuşkuluyum. Sizce replikaların sar değeri kaç ve aşırı derece de fazla mı? Konu da bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
horroz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hocam ben replika s3 mini kullandım memnun kaldım diyebilirim orjinali gibi root edilmiyor rootluk bi işin olursa bilgin olsun. İmei kolayca değişiyor kısaca orjinalini aratmıyor Tek kötü bi özelliği var şarjı %40da bi anda bitebiliyor ve kamerası kötü tabi bi s3mini için Ancak note3 ve yukarısı replikalarda bu sorun veya sorunların yaşanmadığını belirtirim note 3 ve üstü modellerin kamerası da iyi ve root sorunu hariç birebir her özelliği aynı.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Replika telefonlarda herhangi bir yasal limite uyma zorunluluğu olmadığı için SAR değerinin düşük ya da yüksek olması kimsenin umurunda değildir. Dolayısı ile sağlıklı kabul edilen SAR değerlerinin üstünde olması ihtimali var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı
Abartıldığı kadar yok diye biliyorum, genelde satılmasın diye bu kadar abartılıyor.
Mesela Casper Via V8 çinden alınıyor. Hatta aynı telefon çinde satışta.
Micromax:
Casper Via V8:
Hocam bu tip telefonları çinden getirmenin yolu varmı acaba alışveriş sitelerinden.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
çinden telefon getirtemezsiniz. kendiniz yurtdışından gelirkende 1tane alırsınız. onada 100-150 tl verip, pasaporta kaydettirmeniz gerek.