Hediye çekini aldıktan sonra talimatların daha ilk başında takıldık çünkü şöyle diyordu;
turkcell.com.tr’de T50 cihazınızı sepetinize ekledikten sonra , sms ile gelen şifrenizi sepet ekranındaki İNDİRİM KODU alanına yazmanız ve sipariş adımlarını takip etmeniz gerekmektedir.
Hemen al/Sepete Ekle gibi bir buton YOK! :confused:
Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Verilen cevapta "Turkcell.com.tr'ye biz karışamıyoruz orası ne zaman güncellenirse ozaman alırsınız eğer yarına kadar çıkmazsa tekrar arayın" denildi.
Bu gün tekrar aradım durumu tekrar anlattım. Karşıdaki müşteri temsilcisi oraya hemen al butonunun gelebilmesinden okadar umutsuzdu ki isterseniz puan iadesi yapalım dedi. Yok dedim yarına kadar bekleyim nasıl olsa son gün yarın iade isterim dedim.
Daha sonra avans puan olayını gördüm. Acaba dedim 10000 puani iade alsam 10300 puan + 700 avans puanla tableti alabilir miyim diye tekrar girdim ve ne göreyim tablette de hemen al butonu yok :confused:
Şimdiye kadar turkcellde kaldığınız her gün için 1 puan bu günden sonra geçireceğiniz her gün için ise 10 puan veriyor. Yani 1 senede ortalama 3650 puan kazanabiliyorsun. Puanlar 2 sene boyunca geçerli yani 2 sene (3650*2= 7300 puan) + 10 senedir turkcelli olmak gerekir ki tableti alabilesiniz.
T50 Turkcell markasının bir ürünüdür. Fakat gariptirki bunu üreten/ürettiren firmada satışı yok. Bu da turkcellin ne kadar geride kalan bir teknoloji markası olduğunu göstermektedir.
Ben böyle bir olay hayatımda yaşamadım ve turkcellin ne kadar kötü bir marka olduğunu tekrar anlamış oldum.