Arkadaşlar Android Blog sahibiyim yeni bir paylaşım esnasın da Angel Browser iye bir tarayıcı gözüme çarptı pagerank gösterme gibi özelliği mevcutmuş bende bu tür bir uygulama arayan olur diye duyurmak istedim.

Android Sitem olarak her gün karşınıza yeni ve farklı uygulamalar ile çıkmayı seviyoruz. Bu seferki uygulamamız bir İnternet Tarayıcı. Google Play de yorumlara baktığımızda kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alan telefonu kasmaya ve akıcı bir görünüme sahip olduğu söylenen bir internet tarayıcısı.

Özellikleri

[*]Tablet desteği
    [*] Hepsi bir arada arama özelliği
    [*] Google yer imlerini içe yada dışa aktarma
    [*] Yer imleri sıralama
    [*] kaynak görüntüleme desteği
    [*] PageRank değeri gösterme
    [*] Ekran görüntüsü alma
    [*] Facebook beğen butonu
    [*] Tam ekran desteği
    [*] Hızlı arama
    [*] Sekme geçmişi
    [*] Parmak komutları

Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Angel Browser v1.61b

Kaynak : http://www.androidsitem.net/2013/02/angel-browser-v161b.html