lostyazilim
tr.link

Sıra Bulucu Google Sırası Sorunu?

2 Mesajlar 1.376 Okunma
lstbozum
tr.link

GhostRider GhostRider Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1139
  • Beğeniler 125 / 136
  • Ticaret 46, (%100)

Merhaba yetkili arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere sıra bulucu ile google'de kaçıncı sırada olduğumuzu görebiliyoruz.
Ben hemen hemen hergün kullanıyorum premium üyeliğide zaten bu takip ve analiz için aldım.

Sorgulama yaptığımda ve o takip analiz sisteminde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 91.sırada diyor! Google'de 10 site yer alıyor her sayfada buda 9.sayfada fln olması gerektiğini gösteriyor bu sorguladığım sitenin fakat 7-8-9-10-11-12-13 bu sayfaların hepsine baktım yok buarada 91.sırada olduğu söylüyor fakat doğru sonuç yok.Bu sorunu nasıl çözeriz şimdi ben adama diyorum ki şu kelimede şu sıradayız adam girip bakıyor diyorki görmüyorum kendimi oralarda ben girip bakıyorum adamın dediği gibi 90.sırada yok.

wmaraci
reklam

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Daha önce bu soru bir çok kez sorulmuştu ve cevabını vermiştim. Yine yazayım:

Google'ın bir çok sunucusu bulunmakta ve her sunucuda her zaman aynı bilgiler yer almamaktadır. WM Aracı'nın bağlandığı google sunucusu ile senin veya bir başkasının bağlandığı sunucu arasında farklılıklar olabilir ve bu da sonuçlarda farklılıklara yol açabilir. WM Aracı şuan en güncel sonucu da alıyor olabilir, eski sonucu da alıyor olabilir. Google'daki dalgalanmalar ve sıra değişimleri zamanla diğer sunucularda da güncellenecek ve yapılan aramalara yansıyacaktır.

Not: 90. sıra gibi büyük sıralarda sitelerin sıra değişimi daha hızlı olacağı için sonuçlarda her gün, hatta her saat değişiklik olabilir.
GhostRider Can Tanesi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al