sUstundag adlı üyeden alıntı

Ör 1: (Bundan da öte normal üyelere yapılan adaletsizlikten bahsediyorum. İlla para ver kullan gibi bir ima algılıyorum ben...)


Alıntıladığınız splash sadece üye olmayanlara ve 1 defa gösteriliyor. Kaldı ki reklam bile değil bahsettiğiniz şey. Bunda anormal olan bişey yok. Konunuzu sanki her taraftan reklamlar fışkırıyormuş gibi açmışsınız.

sUstundag adlı üyeden alıntı

Tamam öyle olsun diyelim bu "wmaraci" isminden de anlaşıldığı gibi araç hizmeti vermek için açılmış bir foruma normal üyelere (örneğin sırabulucuda) günlük 5 adet sorgulama hakkı mı verdirir. Bu sayı çok adaletsizce (bence)
Evet uzun zamandandır üye olanlara günlük 5 sorgu hakkı verilmiş. Yeni olan bişey değil. Kaldı ki amatör olarak kullanıyorsanız günlük 5 sorgu fazlasıyla yeterli. Profesyonel olarak kullanıyor iseniz bir zahmet premium üyelik alarak sınırsız sorgu yapabilirsiniz.

Kaldı ki neye, kime göre adaletsiz? Bunun bir yasası mı varmışta bizim haberimiz yok?

---

Arkadaşlar bir eleştiri yaparken sadece kendi açınızdan değil. Her yönden değerlendirin. Türkiye'de bu sektörde wmaracı kalitesinde hizmet veren bir platform daha yok. Böyle temiz, hızlı ve sorunsuz bir hizmeti de hiç kimse ücretsiz veremez zaten. Eğer araçları profesyonel olarak kullanıyorsanız en azından yıllık 50TL'ye gümüş üyelik alabilirsiniz. Bu da aylık 4TL'ye geliyor. Böylesine komik bir rakam yani.