-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo ile uğraşan ve web sitesi yöneten arkadaşlar Google aramada her kelimede ilk sıralarda çıkan haber sitelerini şikayet hareketi başlatmak istiyorum. Sizlerinde yardımı ile bu haber sitelerine çözüm bulalım.
Bir kelimeyi aradıktan sonra sayfanın en altında "Geri bildirim gönder" linki var. O linkten bu siteleri şikayet ederek Google'un bu sitelere çözüm bulmasını sağlayabiliriz. Her gün şikayet göndererek dikkat çekersek İnşallah bu sıkıntıya Google çözüm bulacaktır.
Bu yazıyı sizde forumlarda, Facebook ve Twitter'da paylaşın daha çok kişiye ulaşalım. Unutmayın bir olursak kimse karşımızda duramaz. Şimdi birlik olma zamanı....
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben varım valla, bıktım bu milletin hakkı olan üç beş kuruşu da yiyip bitirenlerden. Zaten koca şirketsin, bir ton haber kaynağın var muhabirlerin var. Daha ne limonlu soda tarifi paylaşıyorsun! Tamam sakinim :D
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi ben burada desem ki , haber sitelerine hiç bir şey olmaz. Aksine olan yine bize olur. Kimse inanmaz eminim. Google Hazretleri içeriğin ne olduğu ile sitenin kategorisine uyumlu olup olmadığına bakmıyor ki. Google , alexa iyi mi ? iyi..
Site canlı mı ? canlı..
Hızlı mı ? Hızlı ..
Hele birde News kaydı var mı ? Var ..
Seni beni tanımaz bile. Kaale bile almaz. Umurunda dahi olmayız. Bu hız falan filan saydığım sadece bir kaç basit şey sadece.. Halen Çöp siteleri temizlemedi. Koskoca haber sitelerini mi temizleyecek.
Hiç Sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
''Attığım taş ürküttüğün kuşa değsin.''
demişler. o yüzden biz uğraşalım ama sonuç alamayız. Aşağıda hürriyetin seçim günü hiti yazıyor. O gün benim hitim %95 azaldı malesef.
Seçim günü 3,6 milyon tekil ziyaretçi rakamını yakalayan Hurriyet.com.tr, anlık olarak 200 bin kullanıcı sayısının üzerine çıkmayı başarmış.
Ee tabi o gün hürriyet'in tavan yapması normal diyeceksiniz ama normal günde de 1 milyon tekilin altına ineceğini sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google aramaya "armutun faydaları" yazın. Sonuçlar full haber sitesi. Sorun hem Google hem de haber sitelerinde. "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!" demeden duramıyor insan.
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam boş uğraşıpta vakit kaybetmeyin. Google zaten bunu biliyor ama işlerine gelmediği için görmemezlikten geliyorlar. Reklam veren bizim siteyi değil o siteleri istediği için onlar sürekli ön planda duruyor :)
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber siteleri, haber niteliği taşımayan içerikler girdiği sürece zor işimiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Geri bildirim gönder" diyerek gönderiyor muyuz arkadaşlar gönderenler yazabilir mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bende bıktım bu saçma durumdan kapatıp gidelim o zaman kendi aralarında takılsın dursunlar nasıl iştir anlamadım. Her kelimede üst sıraya çıkma isteği.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir